THY EL 11/12 E Grubu H:1 | A.Efes 68-62 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:1 | A.Efes 68-62 Galatasaray MP | Maç Sonucu

4 numara da çok sıkıntımız var...

bende izledim ama oly grup maçlarında kötüydü tecrübeleriyle gidiyolar bence

bizim eksiğimiz de tecrübe bence..bu sene büyük maç sayılacak hiç bir maçı kazanamadık..oly de giderek artan bir performansta..kazanırsak taraftar desteğiyle kazanırız gibi..

Ulan bir siz mi biliyorsunuz.Adam bilmiyor mu transfer yapmayı,demek ki yapamıyorlar.

Suan ki adamlarda tum mucadelesini ortaya koyuyor.Bizede alkışlamak duşer.

Son topta kazansak helal olsun diye gezerdin ortalıkta.

Boş boş konuşma evet derdim helal olsun son topda kazandı ama gene derdim takımda kalite az kazanmak gerçeği değiştirmez bu takıma helal olsun ama mücadelesi yüzünden ona biz de bir şey demiyoruz ama her şey mücadele değil farkı oluşturan kalitedir eğer siz bu takımı sadece top 16 da kaldı yeter büyük başarı diyorsanız saygı duyarım ama benim takımımın adı Galatasaray ve ben bu takımı sadece mücadele etti diye rüya göremem

gecen gun andric'i elestirdigimde "kus" damgasi yemistim

2 geri dönüşün devamını getiremedik.Gordon Savonovici rencide etti smacıyla.:asd:

Songalia komedilikte sınır tanımıyor.Efeste eksta şut attığı bir maçı kazandı.

Şurdan şunu söyliyebilirim Efesi 13.000 kişi arasında yeniceğimizi düşünüyorum.Ama kritik anlardaki skoreri arıyoruz hala.

Hocam size bir sözüm var mümkünse Songalia artık kadroya girmesin baydı artık.Savovici görelim artık nasıl oyuncuymuş.

Evrenin yerine onu almamak iyi değil.Belki 7-8 dk oynaması bile ribauntları toparlayabilirdi.

Neyse herkese geçmiş olsun.

Herkes takmış Songalia ya. Ya daha Shipp in maç aldığını gören oldu mu. Allah aşkına Andriç Euroleague oyuncusumu. Shumpert ın eline bakıyoruz sadece o da küçük kalıyor bu seviyeler için. Bir de ciddi şekilde o çok güvendiğimiz takım organizasyonumuzu kaybetmeye başladık. Git gide şuursuzca oynamaya başladık.

Tutku yok,Savovic yok,Ender sakatlıktan yeni çıktı,ribaundlarımız kötü,üçlük atamadık ve tüm bunlara rağmen sayı farkı sadece 6.Şaka gibi.

Bu kadar ribaund verip,şutlarda da bu kadar başarısız olursan bu sonuç çok normal.En kritik anlarda bütün ribaundları verdik.Songalia bu takımda hala nasıl oynuyor anlayamıyorum arkadaş.Lakovic diyip durduk o da fos çıktı.Shumpert'ın da ayarı yok.Sezon sonu bu 3 lü gitmeli.En azından Shipp Türk statüsünde oynar böylece.(Bana kalsa Andric'i de tutmam ama neyse.)

Bu arada Gordon'a ayrı bir parantez açmak lazım.Son çeyrekte takımı tek başına sırtladı ama nihayetinde o da insan. :)

O değil de ribaund eksiğimiz bilinirken Oktay Mahmuti'nin Savovic'i oynatmamasına anlam vermek gerçekten güç.

Herkes takmış Songalia ya. Ya daha Shipp in maç aldığını gören oldu mu. Allah aşkına Andriç Euroleague oyuncusumu. Shumpert ın eline bakıyoruz sadece o da küçük kalıyor bu seviyeler için. Bir de ciddi şekilde o çok güvendiğimiz takım organizasyonumuzu kaybetmeye başladık. Git gide şuursuzca oynamaya başladık.

Shipp en azından savunma yapıyor renkdaş. Songaila denen ruhsuz herif bir tarafını kaldırıp ribaunda bile girmeye tenezzül etmiyor. Savanovic'i izlemek dışında bir numarasını göremedik.

bizim eksiğimiz de tecrübe bence..bu sene büyük maç sayılacak hiç bir maçı kazanamadık..oly de giderek artan bir performansta..kazanırsak taraftar desteğiyle kazanırız gibi..

Alakası yok. Bizde elini sallasan tecrübeli oyuncuya çarpar ama bizim en büyük eksiğimiz kalite. Bi tarafda Savanovic-Vuyacic-Kınsey-Batista-Barac diğer tarafda Shipp-Andric-Songalia-Shumpert-Lakovic. Kadromuz rakiplere göre hem dar hem kalite anlamında zayıf. Top 16 daki takımların arasında en az sayı ortalamasına sahip olmamız zaten bunu gösteriyor.

Savanovic´in açıklamalarını dinlediniz mi?Benim gibi atletikliği 0 bir adam nasıl bu kadar ribaunt aldı dedi resmen.:DBravo Galatasaray uzunları(!)Tüm ribauntları kısalarımız Shipp ve Gordon topluyor,şaka gibi.

Bugün Andric Barac ve Batista denen hayvanlarla savaştı. 14 sayı atmış. Biraz da ribaund alabilseydi... Gordon'la birlikte eleştirilmeyecek tek isim bu akşam.

bu takım şampiyonluk içinde yeterli değil ha kaybettik sallıyo gibi durmasın bu takımdan gidicek tek basketbolcu var oda songaila andrice kimse laf söylemesin yeri geldiğinde onada ihtiyacımız olacak biraz erken ama artık öteki sezonu düşünmemiz lazım bir tane kalın uzun(tüpçüler bile kaliteli bir uzun bulabiliyo) kaliteli orta mesafe şutu olan 4 numara ve takımın hem ofans hem hücum yükünü çekebilecek bir 3 numara bu takımı hem şampiyon hemde eğer öteki sezon elye kalabilirsek daha başarılı bir oyun sergiletir

Shipp en azından savunma yapıyor renkdaş. Songaila denen ruhsuz herif bir tarafını kaldırıp ribaunda bile girmeye tenezzül etmiyor. Savanovic'i izlemek dışında bir numarasını göremedik.

Valla ben de Shipp i ve Andriç i izlemeye katlanamıyorum. Yemişim Shipp in savunmasını. Bu adam 2 sene önce nasıl sayı kralı oldu anlamak mümkün değil.

ayrıca o mesajı yazan basketbolu çok ii bilen arkadaş miami heatin neden şampiyon olamadığınıda açıklasın kazanınca taraftarlık yapmayalım yapıcı olalım biraz

Tamam sen biliyorsun ben bilmiyorum tamam mutlu oldun mu siz anlamıyorsunuz heralde ben sadece mücadele demiyorum kalite de olacak ikisi de miami mücadele yüzünden kaybetti yani ikisi de olacak sonuçta hepimiz bu takımı yukarıda görmek istiyoruz sidik yapıştırır gibi laf yapıştırmaktan zevk alacaksanız bir şey demiyorum

biz bu efesi içerde seyirci desteğiyle alırız.ufuk sarıcanın elindeki kadro oktay hocada olsaydı bu maç en az 15-20 farkla biterdi.

efes yol yakınken ufuk sarıcadan kurtulmalı yoksa bu kadroya yazık olacak.gruptan çıksalar bile üst kalite takımlardan maccabi ve realde olduğu gibi fark yemeleri işten değil

bizim de seneye bu kulvarda oynayacak kaliteli oyuncular almamız lazım.

Efes'in de bugün 3'lük atacağı tuttu abi. :SS:

Boş boş konuşma evet derdim helal olsun son topda kazandı ama gene derdim takımda kalite az kazanmak gerçeği değiştirmez bu takıma helal olsun ama mücadelesi yüzünden ona biz de bir şey demiyoruz ama her şey mücadele değil farkı oluşturan kalitedir eğer siz bu takımı sadece top 16 da kaldı yeter büyük başarı diyorsanız saygı duyarım ama benim takımımın adı Galatasaray ve ben bu takımı sadece mücadele etti diye rüya göremem

Kalite de parayla oluyor takımın adı Galatasaray diye kimse koşup gelmiyor

Geri
Üst Alt