Caner Candan
10 Numara!
- 1 Aralık 2008
- 12.390
- 0
- 1.361
Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:1 | A.Efes - Galatasaray MP | 19 Ocak | 20.30 | NTV Spo
bizim yeni transfer oynar mı ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu kalitesi olarak adamlar bize çok ağır basıyor.Kazanabilmemiz için aa Oktay hoca fark yaratmalı ki -yaratacaktır zaten-,ya Lakovic-Andric-Songalia gibi isimler normal performanslarının çok üstünde oynamalı, ya çok yüzdeli atmalıyız ya da onlar çok kötü şut yüzdesiyle oynamalılar.
Oyuncu kalitesi olarak adamlar bize çok ağır basıyor.Kazanabilmemiz için aa Oktay hoca fark yaratmalı ki -yaratacaktır zaten-,ya Lakovic-Andric-Songalia gibi isimler normal performanslarının çok üstünde oynamalı, ya çok yüzdeli atmalıyız ya da onlar çok kötü şut yüzdesiyle oynamalılar.
Geçen maçta Kerem kendini aşarak oynamıştı öyle zar zör yendiler bizi.
Lakovic ve Andric'ten bu maç umutluyum da, Songaila Savanovic'i 10 sayının altında tutsun razıyım. Hücumda çok bir şey beklemiyoruz zaten Songaila'dan.
Evet geçen maç ilginç olmuştu, büyük bir farkı eritip son topa kadar getirmiştik maçı ama o maçta taraftarın etkisi de büyüktü,bugün o derece bir destek olmayacak. Tabi yine de çok umutluyum bugünkü maçtan..
Evet geçen maç ilginç olmuştu, büyük bir farkı eritip son topa kadar getirmiştik maçı ama o maçta taraftarın etkisi de büyüktü,bugün o derece bir destek olmayacak. Tabi yine de çok umutluyum bugünkü maçtan..
Bence tam tersi Songalia'dan savunma değil hücum katkısı beklemeliyiz.15 sayı civarı atabilse büyük iş..
Valla abi Vujacic'ten hiç korkmuyorum açıkçası. NBA fazla izlemem ondandır belki ama Efes'teki performansı bana göre vasat. Hatta Barac ve Batista çok zorlarsa pota altını oraya dışarıdan yardımı Vujacic'i tutan adamı bile getirebiliriz bana kalırsa.
Tutku ve Ender oynayabilecek mi ?