THY EL 11/12 E Grubu H:1 | A.Efes 68-62 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:1 | A.Efes 68-62 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Yeni transferimiz olsaydı hiç yoktan ribaundlar da sorun yaşamazdık.Ribaund konusunda iyi bir isim olduğu söyleniyordu.

efes bizim transferden sonra la fayette i aldı. o oynadı bizim transfer oynamadı anlayamadım gitti.

Biz 3 puan atislarinda cok fazla zorlaniyoruz. Adamlara her yaklastigimizda bizi üclük yagmuruna tuttular..

Yok be renkdaş fark yaratan ribaund lar oldu (45-34) yoksa ilk çeyreği saymazsak onlarda çok yüzdeli atamadılar (27/8 bu 8 tanenin zaten 5 tanesini ilk çeyrek attılar)

olyp. cska maçını izledim iki takımda bizi içerde dışarda +15de bitirir. songalia maçı kaybettirdi resmen .

ribaund problemi ve oyun sıkıştığında iyi bir üçlük yüzdesi yakalayan oyuncu eksikliğimiz ise aynen devam etti.

oly. cok kötü sezon geçiriyor ekonomik krizdeler çok fazla bize okadar sayı fark atıcaklarını düşünmüyorm renktaş

Nöbeti acin ya nöbeti

oly. cok kötü sezon geçiriyor ekonomik krizdeler çok fazla bize okadar sayı fark atıcaklarını düşünmüyorm renktaş

Senin dediğin 2-3 ay önceydi adamlar toparlanmış müthiş oynuyorlar.

abi o ilk çeyrekte 4 tane üçlüğü üst üste verdik savanovic'e. ulan songaila 2dk düzgün savunsaydın maç böyle full 10 sayıda gitmezdi

takım kaliteli diyen basketboldan anlamayanlar her şey mücadele değil bu takım da kalite eksikliği var 4 ile 5 numara yok resmen onlarsız oynuyoruz bu kalitenin olmadığını gösterir insanlara bilmiyorsun diyemezsiniz sizden kat ve kat iyi bildikleri kesin

Ulan bir siz mi biliyorsunuz.Adam bilmiyor mu transfer yapmayı,demek ki yapamıyorlar.

Suan ki adamlarda tum mucadelesini ortaya koyuyor.Bizede alkışlamak duşer.

Son topta kazansak helal olsun diye gezerdin ortalıkta.

Evet takımın başarısını asla inkar edemeyiz ama bu seneki büyük maçlarımızın hepsinde artık ruhum daralmaya başladı. Her maçta bu kadar kötü oynayıp bu kadar basit hata yapılırmı arkadaş. Bunun ne bütçeyle ne de başka birşeyle alakası yok.

Euroleague oynuyorsun rakibini 68 sayıda tutuyorsun ama kazanamıyorsun. 4. periyotdaki ilk basketi 7. dakikada atıyorsun. Nedir bu son periyot kabusu anlamadım.

Bunun dışında yoktan var edilmiş bir başarı olabilir bu ama koca yönetimde takıma birtane 5 birtane iyi 3 numara alamazmı be. Shipp le Andriçle Shumpert la bu kadar olur eyvallah da 2 tane ilave adam almakda bu kadar zor olmamalı.

HEr büyük maçta olsun takımı alkışlayalım diyoruz. Tamam bence de alkışlayalım ama 1 tane kritik maç kazanamadık ki. Takım standart her ciddi maçta yanı sayıyı atıyor. Takımı sırtlayacak bir oyuncu yok. 15 sayının üstüne çıkan bi oyuncu yok.

Elendik mi şimdi?

Yoksa 3 galibiyete yada 4 e ulaşan takım mı eilyor?(NBA gib)

bu efes kaçta kaç 3 lük attı?her gelen attı arkadaş bune ya.....

Shumpert son zamanlarda niye bu kadar formsuz? Koşmaya bile takati yok gibi :( Yaşlı falan demeyin sakın, Lyday ve Domercant ondan daha yaşlı.

Yeni gelen oyuncu ribaunda bile destek verse maçta her şey değişirdi.

adamlar bayağı cskaya kafa tuttular. ben bir tek bu maçlarını izledim ve gerçekten çok iyi bir takım oly. şuanda

Ben takımımızın bugünki oyunundan gayet memnun kaldım. Biz de Savanovic yok, Barac ve Batista gibi dominant bir pivot yok. Dış şutörlerimizin ahı gitmiş vahı kalmış. 3 tane 3 lük soktuk 2 tanesi büyük umudumz Göksenin'den geldi.

Eğer haftaya Olympiakos'u sahamızda yenemez isek muhtemeln sonuncu olacağız grupta. Olsun. Bu takım alkışı hakediyor. Aslında büyük alkışı Oktay Hoca hakediyor. Oktay Hoca Efes başında olsa idi Efes'i kesin F4 e sokardı.

Oly kendi evinde bize ve Efese zor yenilir. Taş gibi takım olmuşlar inşallah haftaya evimizde yeneriz en azından şansımız sürer.

Kinsey ve Kerem Gönlüm bile olsa şu takımda çok daha farklı şekilde olabilirdik.Gordon dışında içeri penetre eden ve savunmayı delebilecek kapasitede bir oyuncumuz yok.Böyle olunca da istediği gibi savunma yapabiliyor karşı takımlar.Bulduğumuz boş pozisyonları da değerlendiremeyince sayı problemi yaşıyoruz.Bir de Tutku'nun oynamayışı ile yaratıclığımızı da kaybettik.Ribaundlarda problem yaşadık,çok boş şut attırdık,bulduğumuz boş pozisyonlar içerden dışardan değerlendiremedik.Kadromuz kaliteli falan değil kimse kendini kandırmasın.Yerli rotasyonumuz zaten dar buna birde yabancların saçmalaması eklenince böyle kaybetmek bile mucize.Şu maçın 6 sayıyla bitmesi gerçekten mucize.Gordon'un müthiş çabası dışında aklımda kalan hiç birşey yok.Euro Lig için bu geldiğimiz nokta elbette başarı ancak bizim için önemli nokta ligdeki performansımız.Lig için de takviye yapmamız gerektiğini düşünüyorum.Şu ana kadar oynadığımız çoğu büyük maçı kaybettik.(beşiktaş-fener-efes x2-siena-(barça'yı saymıyorum)prokom zar zor vb) Takviye yapmak gerekiyor pota altına ve kısa rotasyonuna.Ümit Sonkol bile iş yapar şu takımda.En azından ribaund katkısı verir çocuk.

Geri
Üst Alt