THY EL 11/12 E Grubu H:1 | A.Efes 68-62 Galatasaray MP | Maç Sonucu

futbola değil basketbola transfer şart..!

öfkeyle oturdum pc başına..! az önce resmen ezildik efesin uzunlarına karşı.yeter artık kardeşim,alın potaaltına bi çam yarması rahatlayalım ya..! oktay hoca cıkmış oyuncu bulamıyoruz diyor,benim için mükemmel bi coach sun ama oyuncu bulunamama konusunda sana katılmıyorum oktay hoca.elalem çatır çatır transfer ediyor valla oyuncuları ara sezon falan dinlemeden.bi barac ezdi gecti,bi batista ezdi gecti hatta bi ara ikiside sahadaydı.bizse bunlara karşılık 19 luk furkan ve cıtkırıldım andriç ile direnmeye calışıyoruz.songaila ya bişey demiyorum zaten,savanoviçe kariyer rekoru kırdırdı helal olsun..! 15 milyon euro bi shakiri için verebiliyorsak 3 milyon euro verip kaliteli bi 5 numara alamıyormuyuz gercekten ,bu nasıl mantıksızlıktır yeter artık ya..!

Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:1 | A.Efes 68-62 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Çok iyi mücadele ettik ama Savanovic hayvan gibi ribaund topladı, Savovic bir süre oynayabilseydi keşke. Yine de mücadelemiz alkışı hak etti.

Savanovic in hayvani performansı da bizi buldu :mad:

Efes'i 7 farkla yenersek yeter.

efesi abdi ipekçi de yeneriz diye düşünüyorum da peki olimpiyakos u 2 maçta da yenebilecek gücümüz var mı? Ben pek bilmiyorum da takımların durumunu.

Hoca Evren, Haluk'a süre vermedi. Cevher 3 dk. oynadı. Savovic neden kadroda yoktu ? Merakımız giderilir umarım.

oly. cok kötü sezon geçiriyor ekonomik krizdeler çok fazla bize okadar sayı fark atıcaklarını düşünmüyorm renktaş

dün akşam oly-cska maçını izledim.oly hiç de kötü değildi. yenebilirdi cska'yı..yani maçlar zor olacak gibi..umarım kazanabiliriz...

efes ufuk sarıca + yetersiz batista ve barac yüzünden gruptan çıkamayabilir.

Bizim zaten öyle bir beklentimiz yoktu.

Efes bizde daha organize bir takım olsa bişey denilmez zaten. Ama şöyle kaybetmek çok kötü oluyor.

Basit nüanslar maç kaybettiriyor. İçerde kalın bir adamımız yok. Sırtı dönük top alınca Aliağa Pektim'in pivotu bile eziyor. Bu eksiği kapatamadık.

Ayrıca takımda net bir skorer olmadığı belli. Bu rolü Lakovic'e verdik ama hiç bir maçta bunun altından kalkamadı. Bu da set hücumu tıkandığı zaman saçma tercihlere girmemize neden oluyor.

Mücadelemize elbette saygı duyacağız. Yoksa taraftar olmazdık.

Ama bazı şeyler bu kadar netken bunların değişmemesi bir taraftar olarak beni çok üzüyor.

Gelinen noktada bişey kaybetmedik. Top 8 bir rüya. Olur ya da olmaz çok da önemli değil.

Ama seneye de buralarda olmak için ligde yine finalde olmak lazım. Onun için de bunları görmek lazım.

Gerçi ben teknik ekibin bunların fazlasıyla farkında olduğunu düşünüyorum. İçimden bir ses bazı yönetimsel sorunlar var diyor ama dilerim öyle değildir.

ayrılan bütçeyle ve 0 euroleague tecrübesiyle ancak bu kadar oluyor.

Bütçe mütçe demeyin.Örn vereyim Lakovic´e,Songaila´ya verilen paralara çok rahat sene başı Aoran Jackson ve Macvan´ı alabilirdik.Yada 5´e çok rahat D´or Fischer´ı alabilirdik.Bunlar yardırıyor şuan takımlarında.Daha örn çok.Oktay Hoca Gordon hariç batırdı transferde kimse kusura bakmasın.

Ulan bir siz mi biliyorsunuz.Adam bilmiyor mu transfer yapmayı,demek ki yapamıyorlar.

Suan ki adamlarda tum mucadelesini ortaya koyuyor.Bizede alkışlamak duşer.

Son topta kazansak helal olsun diye gezerdin ortalıkta.

ayrıca o mesajı yazan basketbolu çok ii bilen arkadaş miami heatin neden şampiyon olamadığınıda açıklasın kazanınca taraftarlık yapmayalım yapıcı olalım biraz

Kimse kızmasın ama ben daha dünya üzerinde 40 dakika boyunca belli bir standardı olmayıp siyahla beyaz gibi sürekli değişen daha başka bir takım görmedim. 5 dakika müthiş 5 dakika rezil oynuyoruz. Bu kadar gelgit olurmu.

Bi de anlayamadığım şey her önemli maçta rakipten 1-2 oyuncuyu coşturuyoruz adamların her topu giriyor. Daha bizdeki adamların içinde coşup her attığını soktukları çok önemli bir maç görmedik.

ilk eurolig sezonu olan takım tabi ki gidip, huertas,mcclaeb gibi adamları alamazdı,reputationu azdı, bu yıldan sonra adımızı duyurduk ve seneye çok daha iyi trransferler ile ortalığı ağlatırız. adımı attık.

Bu kadar sallayan bir taraftar topluluğuna bu sonuc bile iyi ben olsam takımın yerinde bu kadar sallayan taraftar topluluğuna inat 30-40 sayı fark yerim ne olcak ki kazansakta kazanmasakta sallıyorlar....

Bu taraftara rağmen iyi yonuyoruz güzel oynuyoruz hersey transfer işte ne yapalım ama Andric günün de olunca ya da fener macında olağanüstü oynayınca ANDRİC oluyor lakavic sayı atınca büyük oyuncu ama iki üç kişi tutup ta atamayınca nerdek aldık biz bunu...

Takıma tek sözüm müthişssin mücadeleniz yeter bugün basketbol tanrıları bizimle değildi pota içinden cıkan enaz 4 top sayabilirim bireysel olarak da Songalia haricinde Ender de kotuydu ama onu sakatlığa bağlıyorum...

Son topa kadar mücadeleniz yeter ASLANLARIM.....

Genelleme yapma be renktas. Burda cogunluk HELAL OLSUN diyor. Ama cok basit sayilar kacirip, bir o kadar da ribaund'u alamazsan yenilirsin. Bu kadar basit. Efes takimi bizden cok daha fazla para harcayip transfer yapmis. Buna ragmen maci alabilirdik, cünkü cok iyi mücadele ettik. Elimizden kactilar. Bu da taraftari biraz sinir edebilir (eninde sonunda maci kaybetmissin). Ama bu kisa sürelik birseydir ve cogunlugumuz bu canla basla mücadele eden takimi ayakta alkisliyor..

Not: Mac sonu salondaki taraftarlar da yine desteklerini gösterdiler.

maçta bi an düşündümde mahmuti hocamızın elinde efesin kadrosu olsaydı neler yapardı

2 geri dönüşün devamını getiremedik.Gordon Savonovici rencide etti smacıyla.:asd:

Songalia komedilikte sınır tanımıyor.Efeste eksta şut attığı bir maçı kazandı.

Şurdan şunu söyliyebilirim Efesi 13.000 kişi arasında yeniceğimizi düşünüyorum.Ama kritik anlardaki skoreri arıyoruz hala.

Hocam size bir sözüm var mümkünse Songalia artık kadroya girmesin baydı artık.Savovici görelim artık nasıl oyuncuymuş.

Evrenin yerine onu almamak iyi değil.Belki 7-8 dk oynaması bile ribauntları toparlayabilirdi.

Neyse herkese geçmiş olsun.

cok basıt shumpertten sayı gelmeyınce yenıldık gelsedeydı almıstık maçı hatta shıpp bıle atamadı..

Ulan Shipp 3 numara oynuyorsun bir tane insan 3 lük teşebbüsü olmaz m be.Sorumluluk almıcan da Gökselin'mi alıcak sorumluluk böyle maçta.Yazık vala.

dün akşam oly-cska maçını izledim.oly hiç de kötü değildi. yenebilirdi cska'yı..yani maçlar zor olacak gibi..umarım kazanabiliriz...

bende izledim ama oly grup maçlarında kötüydü tecrübeleriyle gidiyolar bence

efesi abdi ipekçi de yeneriz diye düşünüyorum da peki olimpiyakos u 2 maçta da yenebilecek gücümüz var mı? Ben pek bilmiyorum da takımların durumunu.

Sezon başında yenebilirdik ama şu anda zor.

Kötü oynadık,Shumpert ve lakoviç normalde sokabilecekleri şutları sokamadılar,ayrıca efes gibi bir takıma özellikle batista varken bile gereğinden fazla hücum ribaundu verdik.Bazı oyuncular örneğin shipp gibilerin bu seviyede bu takımda yeri olmadığı açık,yahu insan biraz potaya bakar,böyle olunca lakoviç gibi adamların üzerindeki baskı daha çok artıyor ve hücumda tıkanıyorsun.Gordon iyi hoş,çok iyi niyetle oynuyor ama onun da dış şut zaafı var,tüm bunlara rağmen songalianın ve gordonun kaçırdığı kolay atışlar maçın kırılma noktasıydı.Songailadan bahsetmek bile istemiyorum,mümkünse hemen yol verilmeli.yinede böyle bir maç için 6 sayı fark iyi diyebilirim,bana göre bu grubun ikincisi ikili averajla belli olacak..

Geri
Üst Alt