THY EL F Grubu 13.Hafta | CSKA Moskova 86-85 Galatasaray LH | M.S | 4 Nisan

insan ilk maçlarda kuban ve maccabi yenilgilerini unutamıyor şu grupta üçüncü olsaydık final-four oynama şansımız yüksekti. ama yine de çeyrek finalde başarıdır. Helal olsun çocuklara.

Ben hep diyorum bizim takım oynamak isteyince oynar. Sakatlar iyileşince play-off'ta da alır yürürüz.

3.olma şansımız var mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takım Avrupa'da en başarılı Türk takımı oldu an itibariyle.Yalniz ligde olası bir final kaçması halinde gene seneye Euroleague' katılamama tehlikesi yaşayacağız.Hiç adaletli değil!!

Takım Avrupa'da en başarılı Türk takımı oldu an itibariyle.Yalniz ligde olası bir final kaçması halinde gene seneye Euroleague' katılamama tehlikesi yaşayacağız.Hiç adaletli değil!!

Adalet değil bu. Bu sene büyük ihtimal şampiyon olamayacagiz ve dolayısıyla el ye gidemeyecegiz. Ülker gibi vasat takımlar gidecek yazık.

Finalden önce F.Ülker'le eşleşmeme olasılığı kaç?

Zaten mesele Banvit i geçmekte onları geçmek çok zor keşke 3. bitirsek vasat ulkeri çok rahat geceriz

Sırf seneye EL ye gitmek için ligde finale kalalım orda kaybedelim onada razıyım...

Adalet değil bu. Bu sene büyük ihtimal şampiyon olamayacagiz ve dolayısıyla el ye gidemeyecegiz. Ülker gibi vasat takımlar gidecek yazık.

şampiyon niye olamiyoruz. engel olan nedir. banvit iyide ulebte napti. en iyi şeyi rotasyonu. bize marco greliyor. playofun havasi böyle olmaz.

Banvit'i deplasmanda ki ilk 2 maçtan birinde yenersek finale çıkarız.

PARTİZAN MAÇINDA SALONDAYIZ

TOP 8 İÇİN

ALLAH AŞKINA SUSMUYORUZ

Marko dönecek dediğiniz adamdan kasıt Manuchar Markoishvili mi?Ne var ki bu adamda bu kadar abartılan?

Marko dönecek dediğiniz adamdan kasıt Manuchar Markoishvili mi?Ne var ki bu adamda bu kadar abartılan?

Bende oldum olası beğenmem ama verdiği katkıyı inkar edemem. Hücumda zekası, ceza sutları ve savunmadaki sertliği döndükten sonra takıma sınıf atlattırdı. İlerleyen zamanda faul problemini biraz olsun dizginlerse rotasyonu rahatlatır.

Geri
Üst Alt