THY EL F Grubu 13.Hafta | CSKA Moskova 86-85 Galatasaray LH | M.S | 4 Nisan

Ortalık biraz karışmış. Bildiğim kadarıyla anlatayım: GS 2/2 Kuban 1/2 Maccabi 0/2 yaparsa gruptan 3. çıkıyoruz ve F4 yolu açılıyor. 3 takımda 1/2 yaparsa Kuban ile genel averaja kalıyoruz. GS 1/2 Kuban 1/2 Maccabi 0/2 yaparsa 3'lü averaja kalıyoruz ve maalesef eleniyoruz. GS 2/2 Kuban 1/2 Maccabi 1/2 yaparsa genel averaja bakılmaksızın 4. olarak gruptan çıkıyoruz. En olası senaryo tabi ki 3 takımında 1/2 yapması. Dolayısıyla sayı farkına odaklanmamız lazım. Ha CSKA'yı yenersek zaten güle oynaya çıkarız gruptan.

maalesef bayern maccabi maçı bu akşam biz yarın oynuyoruz, aslında dediğiniz gibi olsa bizim maçın sonucuna göre seçme şansımız olurdu ama bence maccabi kazansın sonra 3. olalım derken top 8 dışı kalmayalım

Çeptalk

Fikstür son baktığımdan değişmiş bu yüzden Milano-Barca maçını karçırdım. Ayar mı yaptılar ne yaptılar merak ediyorum.

Nolacak şimdi grupta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene ligde olsun, Avrupa´da olsun, büyük mac kazanamadik dogru dürüst.

CSKA´yi zorlayan bir cok takim oldu, bizde zorlayabiliriz belki. Kazanma sansimiz cok düsük, ama fark yemeyelim en azindan.

Fark yememek de kazanmak kadar önemli olabilir. Mucize olsa da kazansak, garantileriz büyük ihtimalle.

Ama takima zerre güvenmiyorum acikcasi.

bonsu yine oynamayacakmış , umarım pota altında fazla ezilmeyiz

Çeptalk

Fark yememek çok önemli, 7-8 sayı ile kaybetsek çok iyi olur.

Dudley iyi oynasın ve fark yemeyelim yeter

Kosova anlatıyor, bir Ercan Taner etkisi bekliyoruz :/

Domercant akar,fark yenilcek takım değil Cska bizim hıyarlığımızla yeriz ancak

Handikap

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4-2

7-2

Geri
Üst Alt