THY EL F Grubu 2.Hafta | Real Madrid 89-84 Galatasaray L.H | M.S | 10 Ocak | NTV Spor Smart

Ah ulan Furkan ve Bonsu olsaydı şu maçı alırdık.Ama aslanları tebrik ediyorum.Bu arada d smart spor artık şifreye girmiyor.Hayret dünyanın sonumu geldi.? Erceg'te çok iyiydi bu arada.

Hersey planlar dahilinde devam etseydi, bugün aslinda müthis bir kadromuz vardi.

Hawkins, Gordon, , Ersin, Jawai vs. F4´lük bir kadro olurdu acikcasi. Sanssizlik iste.

Yapacak birsey yok. Bundan sonra hedef maclari kesinlikle kazanmaliyiz.

Kuban, Bayern, Partizan ve Zalgiris´e mac vermemeliyiz icerde disarda.

[attachment=6588:awd.png]

Ekli dosyalar

• awawi.webp
    awawi.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 227
  • awd.webp
    awd.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 228
Futbol takımımızla aynı farkı yediler

canınız sağolsun :D

Real bu sezon oynadığı 26 resmi maçı da kazanmış

Sezon başından beri sakatlık çilesi olmasa ve Bonsu-Hairston sezon başında gelseydi bu takım şu an rahatlıkla final four oynardı.O kadar iyi kadromuz var ama sakatlıklar yüzünden şu durumdayız.Herkesin yüreğine sağlık o kadar şanssızlığa rağmen harika mücadele ediyoruz.Ergin Ataman'ı da ayrıca tebrik ediyorum.Çok büyük hoca valla.

kalan 12 maçın 7 sini kazanırsak gruptan çıkarız

Real 2 sayılık atışlarda %70 isabete ulaşmış bu yüzde nadir görülür baskette, maçın özeti bu aslında

Ah ulan Furkan ve Bonsu olsaydı şu maçı alırdık.Ama aslanları tebrik ediyorum.Bu arada d smart spor artık şifreye girmiyor.Hayret dünyanın sonumu geldi.? Erceg'te çok iyiydi bu arada.

Nasıl şifreye girmiyor ? Turksat uydu yayınında da mı ? Ayrıca bu şimdi mi söylenir renktaş :)

Nasıl şifreye girmiyor ? Turksat uydu yayınında da mı ? Ayrıca bu şimdi mi söylenir renktaş :)

Bende d-smart var daha önce şifre giriyordu şimdi girmiyor.Bütün maçları izliyorum. ntvspor smart açtırmak için para istiyorlardı bende vermedim.Nasıl açtırlarsa artık.Faturama bişey yansırsa analarını kovalarım.

Bravo takıma,cogu takımın 20-25 den asagı fark yemedigi deplasmanda son ana kadar savastılar,helal olsun.

yenmiş kadar olduk bence :) bu oyunla yenemeyeceğimiz takım az. gruptan çıkarız umarım sakatlıklar daha fazla sorun yaratmazsa.

Dıs sahada o hücum tempolarına ayak uydurmamız neredeyse mümkün değil. Topu elinde tutan oyuncu haricinde en az 3 oyuncunun sürekli hareketli olup, bir sekilde kendilerine pozisyon yaratabildikleri garip bir sistemleri var. Belkide tek zaafları, Slaughter'ın olmadığı bölümlerde pota altında hücumda-savunmada korku verebilecek bir oyuncularının olmaması. Yinede hücum yönlerini cok keskinlestirmiş bir takım oldukları için zaafları ön plana cıkmıyor.

2 sene önce ki CSKA deplasmanında olduğu gibi bu R.Madrid deplasmanında da iç sahadaki mac için kazanabileceğimiz mesajını alırsak bizim için çok iyi olur.

Bahsettiğim CSKA macını 85-70 kaybetmistik ama o mesajı saha içinde vermiştik. Daha sonra nefesimiz yetmemişti :). Bu sefer Real deplasmanında İstanbul için daha sağlam mesaj verdik. Hemde pivotsuz cıktığımız macta. Daha fazla yazcak birsey bulamıyorum, gurur duyuyorum bütün takımla :)

biz 21 asist madrid 20 asist. pota altimizin olmamasida yüzde 70 le oynamalarina neden oldu içerden.

Geri
Üst Alt