THY EL F Grubu 2.Hafta | Real Madrid 89-84 Galatasaray L.H | M.S | 10 Ocak | NTV Spor Smart

Son periyotta 32 sayı atmışız, cidden müthiş bir rakam bana göre. Hele ki Real gibi bir takıma karşı. Cidden çok yazık oldu, bütün uzunların aynı anda sakat olması görülmüş şey değil. Nasıl bir lanet var üzerimizde hala anlamış değilim. Kadın voleybolda da en önemli oyuncumuz sezonu kapattı deniyor, kadın baskette en önemli oyuncularımız hastalanıyor, bu şubede zaten bir kara büyü var. Ama elbet sonunda güneşi görücez buna eminim. Bu takım o ışığı fazlasıyla veriyor.

Sadece 4 top kaybı yapmamızda dikkatlerden kacmasın. Bu sezon tüm maclarını kazanan Real Madrid'e karsı en az top kaybıyla oynayan ve en az sayı farkıyla mağlup olan takım biziz(ikisindede acık ara).

takıma büyük moral olacağını düşünüyorum bu maçın, Ersin Bonsu Furkan sağlıklı bir şekilde döndükleri vakit sonuna kadar gidebiliriz inananıyorum buna

İkinci yarısını izledim, maçı koparan nokta Real'in yüksek 2 sayılık yüzdesi oldu.

Ama iş var bizim takımda, aslında bizim tek rakibimiz şanssızlık. Son bir söz iyi ki varsın Ergin Ataman.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Geri
Üst Alt