THY EL F Grubu 2.Hafta | Real Madrid 89-84 Galatasaray L.H | M.S | 10 Ocak | NTV Spor Smart

Bu Ntvspor neden sürekli Efes'in maçını yayınlıyor ?

Malesef tempolarına ayak uydurmamız pek mümkün değil. Dış sahada rakip bize üstünlüğünü kabul ettirince erken kırılabiliyoruz. (Oly ve Malaga maçları)

Eğer öyle olursa kötü bir skor çıkma ihtimali yüksek. Ama çok önemli olmayacak. Bizim için hedef maç değil.

Madrid şu an barcelona'dan daha formda diyorlar hayırlısı.

Başarılar takımımıza.

Iddaa ilk olarak Galatasaray'a 14.5 handikap açtı. Sonra 17.5 olarak değiştirdi. Simdide 20.5 handikap vermisler. Sanirim madride cokk fazla yuklenme oldu. Ben her handikapta cimbomuma oynadım.

Sanırım lig ve EL'de hiç kaybetmediler bu sezon. Yenilgiyi tatmanın vakti geldi.. :trollfacce.gif:

Aman yarabbi,felaket bi mac,Madrid sezon basından beri her takımı eziyor,ortalama 20-25 fark atıyor cogu rakibe,cok cok zor mac.

Mensah ve Furkan yok.. Kaybederiz den başka yazılabilecek her tahmin ütopik ne yazıkki...

Mensah ve Furkan yoksa ilk sayfada söylediklerimi geri alıyorum fark yemezsek 15'den fazla iyidir.

Hairston durumu nasıl mensah ve furkan ne zamana kadar yok?

Sent from my iPhone using Tapatalk

handikap 20.5 verilmiş. 20 sayıyla kaybetsek kazanmış sayılıyoruz, öyle amaçsız öyle umutsuz bi maç.

Madrid yenilmeyecek bir takım değil demeyi isterdim..

Kuban, Partizan, GS ve Zalgiris 2 de 0'la basladi yani. Tel Aviv ve Bayern'in 2'de 2 yapmasi cok kötü oldu.. En kolay Fikstür Tel Aviv'in..

Geri
Üst Alt