THY EL F Grubu 7.Hafta | Partizan 70-78 Galatasaray LH | MS | 20 Şubat

Kaç aydır bir Gs maçı izleyemiyorum. Yazıklar olsun şu Ntv'ye!

Sözde her hafta bir takımın maçını yayınlayacaklardı şifresiz kanaldan ama Top16'nın başından beri sürekli efes maçı yayınlanıyor çok büyük saçmalık.Ayrıca bizim kulüp neden itiraz etmiyor bu duruma resmen basketboldan soguttular milleti acaba kaç reyting alıyor maçlar sifreli kanalda

tebrikler yenilmez armada

cakmisiz iyi iyi :D

beyler simdi gruptan cikabilecezmi olay ne

Kuban maçı dahil

Partizan(E), R.Madrid (E), B.Münih (E), Zalgiris (D) maçları kritik.

Maccabi, CSKA deplasmanlarında kazanabileceğimizi sanmıyorum.

Yukarı da yazdığım maçlardan Kuban'ı deplasmanda yenmek şartı ile en az 4 galibiyet çıkarırsak şansımız var.

Ama Kuban ekstra (Maccabi(E), R.Madrid (D), CSKA (D) ) 1 galibiyet bile alırsa imkansıza yakınız. Bunun önüne ancak R.Madrid'i içeride yenmeyi başararak geçebiliriz. O da kolay değil pek.

Kuban maçı dahil

Partizan(E), R.Madrid (E), B.Münih (E), Zalgiris (D) maçları kritik.

Maccabi, CSKA deplasmanlarında kazanabileceğimizi sanmıyorum.

Yukarı da yazdığım maçlardan Kuban'ı deplasmanda yenmek şartı ile en az 4 galibiyet çıkarırsak şansımız var.

Ama Kuban ekstra (Maccabi(E), R.Madrid (D), CSKA (D) ) 1 galibiyet bile alırsa imkansıza yakınız. Bunun önüne ancak R.Madrid'i içeride yenmeyi başararak geçebiliriz. O da kolay değil pek.

bence maccabiyi deplasmanda yenerik

icerde real alir

Tebrikler

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bence maccabiyi deplasmanda yenerik

icerde real alir

Çok zor şimdiye kadar o sahaya gidipte 30 sayıdan az fark yiyen Türk takımı olmadı.

Maccabi 96-57 Efes Pilsen

Maccabi 101-58 Beşiktaş

Maccabi 91-73 F.Ülker

En az sayı farkı 18 ile ki onların da önceki senelerde 30 yemişliği vardır o deplasmanda.

Geri
Üst Alt