- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Biliyorum bütün sır bozulacak ama o yazı arapça değil dostlar. ?
houayyyydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
işi farklı 1 boyuta getirdin sayın abim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum bütün sır bozulacak ama o yazı arapça değil dostlar. ?
Bir şey yazacaktım ama senden alıntı olarak olacağı için yazmıyorum, ayıp olur.Bir de Melih karataya göre karaciğerinde yağlanma yok avuç için kırmızı değil bu da mühim bir bilgi.
Renktaşım adam kaç gündür arkasını kollayarak geziyormuș, insan şimdi mi yazar bunu.Biliyorum bütün sır bozulacak ama o yazı arapça değil dostlar.![]()
Karaciğerle alakalı değil diyecektin sanırımBir şey yazacaktım ama senden alıntı olarak olacağı için yazmıyorum, ayıp olur.
Estf. Buyrunuz Kenan bey, çavuş tokatlama ile ilgili hınzır bir espri geliyor sanırım.Bir şey yazacaktım ama senden alıntı olarak olacağı için yazmıyorum, ayıp olur.
Abi o değilde yazı hangi dilde gerçektenEstf. Buyrunuz Kenan bey, çavuş tokatlama ile ilgili hınzır bir espri geliyor sanırım.
Kadim bir sanskrit yazısına benziyor, kayıp bir veda olabilir diye düşünmekteyim. G.tü kollamakta fayda var, şakaya gelecek şey değil.Abi o değilde yazı hangi dilde gerçekten
Haaa anladım, yani arkayı kollayarak gezmesi doğru bir hamle olduğu için müdahale etmedin sen.Kadim bir sanskrit yazısına benziyor, kayıp bir veda olabilir diye düşünmekteyim. G.tü kollamakta fayda var, şakaya gelecek şey değil.
Bu eleman için bayağa kibirli diyorlar.
Bu eleman için bayağa kibirli diyorlar.
Genç olan.Hangisi
Genç olan.
kimse toplanmadı ki o yüzden anlatmadım.Hani @Danyal Artemis anlatmamış.
kimse toplanmadı ki o yüzden anlatmadım.