Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Vermiş zaten MK.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermiş zaten MK.
Çapkınlık hikayelerimiBen
Kimselere söz vermeyin. Hikaye nasıl olur göreceksiniz! Öyle dabbe cinci ruhi gibi üçüncü sınıf Türk korku filmi tadında değil!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yazdın şimdi sen mkkesinlikle iyi bi hikaye degildi 1 gere gercek olmadigi belli narkozdan olunurdu
yarin gercek 1 kesit sunabilirim sizlere secim oncesi
Aynen Cemre demişti onuda. Sersem gibi dolaşıyor ortada diye. Hatta o kafede otururken bile etkisi varmis. Pazar Akşamı nerdeyse.Kız ertesi gün deli gibi uyumuş sanırım onu atladı
O kadar sakinleştiriciye kimse dayanamaz
@Melih Sönmez nasılsın renktaş?
Sanmam, bu sinir ile olmaz o iş.Çapkınlık hikayelerimi
Ben
Kimselere söz vermeyin. Hikaye nasıl olur göreceksiniz! Öyle dabbe cinci ruhi gibi üçüncü sınıf Türk korku filmi tadında değil!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle birşey olur gibioww. 1 ayyaşın hikayesi ha.
okunur
takipleyelim
Ne olsun, Danyal hikaye anlatıyor, biz o hikayeden değil de MK'nın tavırlarından korkuyoruz.iyidir üstat. sen nabıyon.
Yasiyon mu diye yazmıştı yazdığına göre hala aramızdasin.iyidir üstat. sen nabıyon.
Böyle birşey olur gibi
Arttırıyorum. Bazı sebepsiz ölümler intiharlar var ya bi kısmının bu illetten olduğunu düşünüyorum.Sole bise de var o gece kızlar olmasa yanında Kendini öldürmeye kadara gidermiş iş.
Nadiye yanındaydı dedim ya kız korkudan dualari unuttugunu söylüyor. Felak suresini YouTube dan açtım, telefonu alıp yere çarptı. ben muskati üzerine iğnelemeye calistikca koparıp atiyordu demisti.
Bu detayı da atlamışim şuan geldi aklıma.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi