Tioté Yarın İstanbul'da İddiası!

Ben bu tiote'yi pek tutmadim. Tamam defansif olarak azman olabilir ama teknik falan vasat. Kazma desen yeridir...

Topal gibi birsey iste. Ne diyeyim umarim Diarra'a olur diyecem ama sacma geliyor

Sevinmedim acikcasi

hocam bize atakları kesen adam olsun yeterli.. yaratıcılık konusunu Şino ve Josue halleder.. orasına takılmayalım

Diarra gelirse Çatarla Delikanlı'ya ceza vericem ama MYC değil, baykuş Naci haberi veren de en güvenilmez gazeteci.

bir ara kap a bildirip almama huyumuz vardı şimdi evrim geçirdik hayal edip almıyoruz

Peki cocuk gibi gercek disi transferlere inanarak nereye kadar? Peki nasil kurtulacagiz bu yönetimden, veya bu takim nasil kurtulacak? Simdi yine son güne kadar oyalayip 2. ligten birini aldilar, muhtemelen yine rezil olabiliriz bu sezon. Birseylerin degismesi icin iyice dibe mi vurmak gerekiyor?

Benim kizdigim bu. Akilli olun su takim zarar görmeden cektirip gitsin su herifler. Ama adamlar bi Ibra, bi Diarra diyor, havalara ucuyorsunuz.

La yönetimden hepimiz nefret ediyoruz.

İki transfere kanacak varsa kendi saflığıdır beni, bizi, seni ilgilendirmez.

Bu herifler tutup Hagi klasında herif getirse yine istifa derim. Onu bile hiç ederler çünkü yönetemeyip.

O ayrı senin bir şeyi saplantı gibi 20 defa sayıklaman ayrı. Gelmezse zaten yarın herkes saydıracak yine yönetime. Ben önceden demiştim dersen orada sırf bunu demek için diyorsun diyeceğiz sonra.

Nazifoglu diarra ile anlastik diyor, ozaman taraftarin da lass transferinde umutlanmasi normal degil mi?

Diarra + tiote yapılıp Selçuk dehleniyormus ?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göster bakalim bunu nerde demisim? Gösteremezsin tabi. Aksine umrumda degil foruma hakkimda yazilanlarin. Kimse beni gercek hayatta tanimiyor, ne oldugumu bilmiyor. Kime neyi ispatliyim ben burda?

Ben Diarra olayinda totem yapiyordum zaten, bunu yazdim bir cok kisi de özelden ögrendi. Eger italyan menajer olayina fln inanan varsa ben onlarin aklina tüküreyim. Daha totem oldugunu anlatabilmek icin ne yaziyim?

Ben kizdigim nokta baska, binlerce yazdim zaten.
Lafın gelişi dedim, herkes üstüne geliyor sen böyle yapınca ve antipatik gözüküyorsun. Totem yaptığını biliyor seni tanıyanlar ama herkes bilemez.

Şu çok bilmiş tavırlarını bir törpüle sana tavsiyem, burada olmaktan daha çok keyif alırsın bak güzelce anlattım sana yine bir garip üslupla cevap verdin. Kötü yazsam yine böyle cevap veriyorsun, bu kadar dikkat çekiyorsan dönüp bir kendine bakman lazım.

Bir süre dediğimi yap sen de farkı göreceksin.

Diarra gelirse Çatarla Delikanlı'ya ceza vericem ama MYC değil, baykuş Naci haberi veren de en güvenilmez gazeteci.
La yönetimden hepimiz nefret ediyoruz.

İki transfere kanacak varsa kendi saflığıdır beni, bizi, seni ilgilendirmez.

Bu herifler tutup Hagi klasında herif getirse yine istifa derim. Onu bile hiç ederler çünkü yönetemeyip.

O ayrı senin bir şeyi saplantı gibi 20 defa sayıklaman ayrı. Gelmezse zaten yarın herkes saydıracak yine yönetime. Ben önceden demiştim dersen orada sırf bunu demek için diyorsun diyeceğiz sonra.

Bakin burda ben ne demisim. Olay farkli ama anlatamiyorum.

https://www.gscimbom.com/forum/f19-...ansfer-nobeti-145802/index95.html#post8677358

ben ne yaptım ki admin ? ben Diarranın geleceğine %100 inanıyordum ama Dursun Özbek'i hesaba katmadım.. ben inancımı 10 dakika önce kaybettim ondan önce hep gelecek diye bekliyordum..

Lafın gelişi dedim, herkes üstüne geliyor sen böyle yapınca ve antipatik gözüküyorsun. Totem yaptığını biliyor seni tanıyanlar ama herkes bilemez.

Şu çok bilmiş tavırlarını bir törpüle sana tavsiyem, burada olmaktan daha çok keyif alırsın bak güzelce anlattım sana yine bir garip üslupla cevap verdin. Kötü yazsam yine böyle cevap veriyorsun, bu kadar dikkat çekiyorsan dönüp bir kendine bakman lazım.

Bir süre dediğimi yap sen de farkı göreceksin.
Yahu ben sana garip üslupla fln cevap vermedim. Yazilardan fazla sey cikarma. Ayrica benim ana dilim türkce olmadigini da unutma.

Totem yaptigimi herkes bilemez, haklisin, bu benim hatam. Yine de benim beklentim taraftar olarak sunlara inanmayip bu adamlari sutlamak.

Beyler Tiote bitti diyenler ayni zamanda Diarra ile alakasi yok falan yazmis. Bunlar herhalde ikisini birden alacaklar demeye getiriyorlar...

Selcuk falan mi gidiyor noluyor lan

diğer ıvır zıvır gidecekleri atlarsak
Selçuk,Donk gitsin Lass,Tiote gelsin Evime dursun özbek posteri asarım transfer taraftarlıgı için değil bu yönetimden bu tarz bi hamle beklemiyorum ama umut işte.

ben ne yaptım ki admin ? ben Diarranın geleceğine %100 inanıyordum ama Dursun Özbek'i hesaba katmadım.. ben inancımı 10 dakika önce kaybettim ondan önce hep gelecek diye bekliyordum..
:asd:

Ali Naci hırbosunun haberine aldanıp karalar bağlamayın. Diarra mevzusu ciddi olmasa bu kadar budaklanmazdı.

Ibra konusunda yönetim hiç açıklama yapmadı, Diarra mevzusu ise günlerdir hepsinin ağzında aynı şey değil.

Bu bipspor Leiva icinde geliyor dememiş miydi yaw. Ben mi yanlış hatırlıyorum.

Bazı arkadaşlar gerçekten çok komik.

Yahu ben sana garip üslupla fln cevap vermedim. Yazilardan fazla sey cikarma. Ayrica benim ana dilim türkce olmadigini da unutma.

Totem yaptigimi herkes bilemez, haklisin, bu benim hatam. Yine de benim beklentim taraftar olarak sunlara inanmayip bu adamlari sutlamak.
Sen şurada yazdıklarınla kimseyi şutlayamazsın. Taraftar yapısı çok etkili değil bizim kulüpte üst yönetime etki etmek anlamında.

Kongredekiler şeyine takmıyor taraftarı.

İster Diarra ister Bony gelsin Dursun'u destekleyen yine olmaz zaten sen merak etme.

Geri
Üst Alt