Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.495
- 2.088
Sen inanıyorsun yani?
Bu Dursun senin iyice ayarlarını bozdu karşim.
İnanmıyorum,bu sene şampiyonuz bunu biliyorum.
Yönetimin kim olduğuyla alakası yok dediğimin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen inanıyorsun yani?
Bu Dursun senin iyice ayarlarını bozdu karşim.
iti ..ötüne sokmasan renktaş ?![]()
İnanmıyorum,bu sene şampiyonuz bunu biliyorum.
Yönetimin kim olduğuyla alakası yok dediğimin.
Diarra ile ilgili bilgisi yoktur muhtemelen. Ayrıca onun da geleceğini söylemek istese farklı bir şekilde anlatır.
Zaten ikisi birden gelmez imkansız bir şey
twitter'da akıl tutulması yorumlar var ..
KupAslan @KupAslan_ 58 sn.59 saniye önce
Selçuk İnanı keseceksen Tioteyi almayacaksın Tiote-Diarra ikilisi mevki olarak Josef-Topal ikilisine dönüyor: KATLİAM.
nasıl yok olm yaw. Bu kadro geçen sene 6. oldu. bir eren ve brumayla şampiyon mu olacak yani.
Donk zaten gider birisi geldiği an.Donk kiralanip alinamaz mi sence. Tiote maximum 1.5 milyon euro alir. süper star olmayan Yabancilara fazla para vermiyoruz zaten
![]()
1. si hoca farkı çok etkiler.Geçen yıl sadece 51 puanda kalıp o kadar puan kaybettiysek,sadece 6. olabildiysek,Denizli'nin çağdışı taktiklerinin etkisi büyük.
2. si tek kulvardayız,Avrupa yok geçen yılki gibi.
3. sü belli ki bir ön libero gelecek,teknik olup olmaması çok önemli değil,defansif olarak işimizi görsün yeter.Bu takımın en büyük sorunlarından biri,orta sahanın yolgeçen hanı olması zaten.
4. sü geçen yıla göre daha da zayıflamış bir Fenerbahçe ve kadroyu kiralık oyuncularla doldurmuş bir Beşiktaş var.Bu kiralık oyuncu taktiği fazlalaştıkça,takımın ligin sonuna doğru direnci düşer bence.Hele ki puan olarak da gerimizde olurlarsa.
Son olarak da geçen yıla camia olarak demotive girmiştik,4. yıldızın,3 kupanın rüyası devam ediyordu.Bu sene bu yok,daha motive girecek camia bu sezona.
Geçen sezonla hiçbir şekilde alakası yok yani bu yılın.
Hadi bakalım. Umarım dediğin gibi olur kank
Renktaş bu dediklerin olsun sana hemen bi forma yollayacagim.O zaman donk 2.5m € çine gidiyor.
Umut,Tarık,Olcan,Salih yarı ücretleriyle kesin gidiyor.
Selçuk Çin'e mi yoksa![]()