Tioté Yarın İstanbul'da İddiası!

Tiote'ye neden bu kadar olumlu bakiliyor?
Gecen sene kume dusmus takimin on liberosu ve ustelik sadece 20 mac falan mi ne oynamis

Diarra'nin yanindan bile gecemeyecek transfer maalesef. Ayrica ofansif olarak sifir , pas olarak vasat , teknik hic yok neredeyse

Ben sevinemedim agalar...
diarra ile hiç ilgilenmeselerdi yüzde 99 bitti gibi iddaalı açıklamalar yapılmasaydı bu dandik orta sahada kimse tiote neden alındı demezdi ama sen leiva diarra deyip ...şak geçer gibi tioteyi alırsan alay konusu olursun !! tiote diarranın yanında net leş transfer !!

Galatasaray payerait des traites de 750.000€ au Loko Moscou tous les 6 mois pr Diarra. Moyen de se prémunir face à volatilité du joueur #OM
Ils sont réactifs les supporters de Galatasaray, ils plaisantent pas ;) cc

fransızca bilenler acil çevirsin

google'dan tercume ettirdim Galatasaray her 6 ayda 750.000 odeyecek Moskovaya falan diyor ama geri kalani karma karsisikti. Fransizca bilen arkadaslar daha iyi tercume eder.

Renktaş bu dediklerin olsun sana hemen bi forma yollayacagim.
Tiote hayırlı olsun .
Umarım defansif sorunlarimizi çözer ve ortasaha da ıstikrar sağlar

HELAK OL YAĞLI SURAT!

keşke be abi,bi forma nedir ki
şu dediklerimiz olsa-yapılsa store bayram eder taraftar geçici de olsa bu yönetime bile sabreder.

diarra ile hiç ilgilenmeselerdi yüzde 99 bitti gibi iddaalı açıklamalar yapılmasaydı bu dandik orta sahada kimse tiote neden alındı demezdi ama sen leiva diarra deyip ...şak geçer gibi tioteyi alırsan alay konusu olursun !! tiote diarranın yanında net leş transfer !!

Aynen oyle. Daha Levent ilk acikladigi zaman bu gunleri gorur gibi olmustum. YOnetici ne olursa olsun transfer hakkinda bu kadar detay vermemeli. Isim veriyorsan o zaman bitirmelisin. Boyle ancak beklentiyi yukseltirsin. Mesela sahsen Diarra ismi hic olmasaydi Tiote ismine azda olsa sevinirdim ama simdi gram sevinmedim. Beklentiyi tavan yapti serefsiz yonetim...

Is bilmezler beyinsiz surusu

Bu işin sonu yaş , birileri fena zıplayacak..

Ali naci ( bipspor )
@selman öztürk
Levent naifoğlu

sonunda bunlardan birinin kellesi gitmeli !

Olm bu Tiote videolarda bile kazmayim diye bagririyor lan :red:

Biz ne ettik yaw :D

Bizim cok gol atmamizin sebebi orta sahanin pasor ozellikl dolui oyuncular ile dolu olmasiydi. Simdi Tiotle falan umairim verimi dusurmez...

Son düzenleme:
En azından mücadeleci. Tolga-Tiote güzel olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olm bu Tiote videolarda bile kazmayim diye bagririyor lan :red:

Biz ne ettik yaw :D

Bizim cok gol atmamizin sebebi ortas sahanin pasor ozellikl dolui oyuncular ile dolu olmasiydi. Simdi Tiotle falan umairim verimi dusurmez...
çok net diarranın yanında xs kalır bu herif attan inip eşeğe binecez gene son yıllardaki gibi !! bide gene bir imza skandalı da olursa puzzle tamamlanmış olur

Mkg0rk.jpg

çok net diarranın yanında xs kalır bu herif attan inip eşeğe binecez gene son yıllardaki gibi !! bide gene bir imza skandalı da olursa puzzle tamamlanmış olur

Klasik Galatasaray. 2000'lerden beri her transfer sezonu gelen gideni aratir politikasini gayet istikrarli sekilde surduruyor. Bir tek Unal Aysal kirabildi bu zinciri...

bizimkiler diarrayı alabilseydi bruma hızlı tren seferine başlardı arada ek sefer olarak başka trenleri de sefere sokardı diarrra !!

Geri
Üst Alt