Tiote'de Skandalın Kapısından Dönülmüş!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
tiotenin_menajerinden_gsaraya_ihtarnamex3.jpg

Galatasaray'ın yaz transfer mevsiminin son günlerinde Diarra'ya alternatif olarak gündemine aldığı Fildişili orta saha Cheick Tiote transferi sağlık gerekçeleri gösterilerek son anda gerçekleşmemişti. Ancak durum sanılanın aksine sağlık problemleri ile ilgili olmaktan çok daha büyük bir skandalın kıyısından dönüldüğü.

Diarra'da süreç uzayınca Mehmet Özbek'in Ceylan Çalışkan'a talimatı ile acil orta saha aramaya başlayan Galatasaray, Ceylan Çalışkan'ın elinde Galatasaray için uygun orta saha oyuncusu olmadığını belirtmesi üzerine Tiote'nin durumunu soruyor. Bundan sonra ki süreçte ise yönetim futbolcunun asıl menajerinin Ceylan Çalışkan olmadığını bilmesine rağmen, Çalışkan'ın Tiote'yi Türkiye'ye getirmesine ses etmiyor. Mehmet Özbek'in doğrudan dahil olduğu süreçte panik ile hareket eden yönetim, baştan olaya sessiz kalıyor ve oyuncu da sessiz sedasız Türkiye'ye geliyor.

Her koşulda anlaşılmışken oyuncunun asıl menejeri tarafından kulübe çekilen ihtar sonrası, Ceylan Çalışkan ve Mehmet Özbek'in komisyon planları suya düşüyor.

Yönetim içinde ufak çaplı bir kriz yaratan bu gelişme sonrası apar topar Sneijder'in menajeri ile görüşen Nazifoğlu ve Dursun Özbek, Albers'den De Jong'un ayrılma durumu olduğuna ve istenirse buraya getirebileceği yanıtını alınca bu transferden tamamen vazgeçiyor ve Sneijder'e kesilen cezanın infazının ertelenmesi karşılığında herhangi bir komisyon ödemeden bu transfer gerçekleşiyor.

ülke de bok gibi Galatasaray da ( burda yöneticiler kelimesi sansüre uğramıştır )

Abi film gibi ve Dursun'cu medya'da daha dillenmedi ama %99 böyle bir şey olmuştur.

De Jong apar topar getirilişi, Nazifoğlu'nun geldi ama daha net değil tarzı açıklamaları Tiote'nin sakatlığım yok tarzı açıklamaları derken taşlar oturuyor.

Mehmet ve Dursun denen Karadeniz fıkrası kılıklı herifler oyuncak etti 100 yıllık kulübü. Gerçi bu tarz saçmalıklar her dönem olmuştur kesin ama yeter artık.

Komisyon yiyenin çoluğundan çocuğundan çıksın yeter artık doymadınız.

Bu arada Ceylan denen adi herif açıkta kalınca da KENDİ MENAJERLİK ŞİRKETİNDEN SİGTHORSSON'U KAKALADI BİZE.

Futbolcuyu kendin takip etmeyip,3-4 menajer bozuntusunun elindeki oyuncuları toplayıp getirirsek batmaya mahkumuz.

Bu yeni haber değil radyosporun sitesine gidin menajeri canlı yayında açıklamıştı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aziz'den daha rezil başkan türk futboluna gelmez diyorduk.

Bunlar kepaze ediyorlar bizi

Adamlarin transfer politikasi menajerlere hatir sormak'tan ibaret.

Bu yeni haber değil radyosporun sitesine gidin menajeri canlı yayında açıklamıştı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Sözlükte gördüm açıp açmama arasında kaldım onun için ama bu aptal sürüsü varken yalan olmasina şaşardim zaten.

Ilk geldiklerinden beri menajerlerin kucaginda gezip duruyoruz. Bi boku becermeyi bilmiyorsaniz gelmeyin kardesim.

Dursun ile her türlü fiyaskoya hazırız.
Bunlardan her türlü şey beklenir

SARI KIRMIZI!

İşin içinde sneijder var dedigimiz gibi

Sneijder'e kesilen cezanın infazının ertelenmesi karşılığında herhangi bir komisyon ödemeden bu transfer gerçekleşiyor.

ceza yememek icin bizi yakmıştır

Geri
Üst Alt