# Tita Melih Gökçek

28,29 yasinda olsaydi alinsin derdim.Biz bazen aptallik yapiyoruz boyle devsirme Brezilyalilar ligde iyi yapiyor koy yedege elbet is yapar.

Emre Çolak ve Aydın Yılmaz'dan iyidir. Turgut'u da katlar.

Sivas'lı Aydın bunlardan daha az çöp.Bana kalırsa bizim ligden alacağımız tek adam Olcan.Belki Töre de olabilir.Tabi uygun maliyetle olursa.

gelsin.

en azından her yıl bize gol atan birinden kurtuluruz.

valla buraktan fazla iş yapacagı kesin

Yalnız şu kadarını söyleyim bu adam Sneijder'in yanında cidden katkı verebilir. Turgut Doğan, Ahmet İlhan filan bunun yanında halt etmiş.

26-27 yaslarında yerli statüsünde bir Tita olabilrdi ama yası var.Gerek yok.

Buarada bazıları Nobre falan yazmış, Nobre santrafor, Tita ofansif orta saha oyuncusu. Yani yanlış mukayese. Tamam yaşlı ama biz de gelsin banko oynasın demiyoruz. Sonradan oyuna girip her zaman katkı sağlar. Hatırlayın bjk'ın son şampiyon olduğu sene yaşlı denilen Yusuf Şimşek ne kadar önemli işler yapmıştı.

koy önüne nobre'yi orta sahaya aurelio, sol beke vederson, kaleye suleymanu böylece sınırdan kurtuluruz

Allum Bukeri de alalım oda yerli kalede sıkıntı olmaz hem ;)

Bir donem Kocaeli'de oynayan Azeri on libero Sadigov'u alalim futbolu birakmadiysa is yapar..

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

4 gol atmiş 2 si bize. sirf bize atmasin diye alican. ligde birine transfer olur diye dedim:D

Başlık altta kalmasın, bizde gereksiz postumuz ile uplayalım o zaman. :)

TFF'nin 5+3 oyununu bozmaya var mıyız renklidashlarım.

-------------------------------------Muslera-----------------------------------------------

--Eboue----------Semih------------------------Chedjou---------Vederson-------

--------------Melo----------------------------------Selçuk--------------------------------

-Bruma-----------------------Sneijder-----------------------------Telles---------------

---------------------------------------Tita M.G------------------------------------------------

:)

Şakası bile kötü lan.

Geri
Üst Alt