# Tita Melih Gökçek

Başlık altta kalmasın, bizde gereksiz postumuz ile uplayalım o zaman. :)

TFF'nin 5+3 oyununu bozmaya var mıyız renklidashlarım.

-------------------------------------Muslera-----------------------------------------------

--Eboue----------Semih------------------------Chedjou---------Vederson-------

--------------Melo----------------------------------Selçuk--------------------------------

-Bruma-----------------------Sneijder-----------------------------Telles---------------

---------------------------------------Tita M.G------------------------------------------------

:)

Şakası bile kötü lan.

Alpay'ım espiri yapıyorsun da bari adamı gerçek mevkisinde yaz. Sende Mancini mi kesildin başımıza? :D Bu adamı santrafor zannediyorsanız demek ki yeteri kadar izlememişsiniz. Sırf ismi Melih Gökçek diye adama b.k atmayın :D

sakamisin bu nasil bir oneri ayip yani galiba dun aksam pes'de tita ile guzel bir gol atip gelip burda konusunu actin.

Alpay'ım espiri yapıyorsun da bari adamı gerçek mevkisinde yaz. Sende Mancini mi kesildin başımıza? :D Bu adamı santrafor zannediyorsanız demek ki yeteri kadar izlememişsiniz. Sırf ismi Melih Gökçek diye adama b.k atmayın :D

Forvet arkası da baktım kadro benim mesajımın amacına hizmet etmeyecek yöne doğru gidiyor. Önde o fizikle harcayım da kötü görünsün dedim.:evilsmile:

sakamisin bu nasil bir oneri ayip yani galiba dun aksam pes'de tita ile guzel bir gol atip gelip burda konusunu actin.

Tita pes'de yok maalesef. Ayrıca sana mı soracam kardeş ne açacağımı? Ben yerli olarak Tita alınabilir diye düşünüyorum. Ne var bunda? Uygunsuz bir şey olsa modlar müdahele ederdi zaten.

Konu açmana saygı duyarım ama bu sezon içsaha maçlarının hemen hemen hepsini stadda izleyerek söylüyorum ki Çoook yanlış bir transfer olur.

Mesajın sonuna

zaaaaaa xde xd xd

Yazmayı unutmuşsun millet ciddiye almış.

Geri
Üst Alt