TKBL 11/12 H:6 | Fenerbahçe 96-82 Galatasaray MP | 27 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TKBL 11/12 H:6 | Fenerbahçe 96-82 Galatasaray MP | 27 Kasım | Maç Sonucu

neyse fowles alba ve eziklerde babkina :asd: dönünce gene ezer geçeriz

yine yenmemiz lazımdı en azından maç kafa kafaya giderdi..sorun oyuncularda değil..fb nin hangi yabancısını değişirsiniz bizim yabancılarla...hiçbirini değişmem...matiç i saymıyorum..

artık 'ben böyle GALATASARAY'LIYIM ben şöyle GALATASARAY'LIYIM diyenden korkacaksın'

bknz: ARDA

bknz: IŞIL

tabi eski efsaneleri( Fatih Terim, Cüneyt Tanman, Bülent Korkmaz vb.) ayrı tutuyorum

Işıl oynayabileceği en iyi yer 2. lig.Herhangi bir orta sıra takımına gitse ordan kovulması bile en fazla 1 yılı bulur

Işıl oynayabileceği en iyi yer 2. lig.Herhangi bir orta sıra takımına gitse ordan kovulması bile en fazla 1 yılı bulur

abartmıyorum eleştiri içinde söylemiyorum bomboş turnikeye giderken emin olamıyorum atacağından

artık 'ben böyle GALATASARAY'LIYIM ben şöyle GALATASARAY'LIYIM diyenden korkacaksın'

tabi eski efsaneleri( Fatih Terim, Cüneyt Tanman, Bülent Korkmaz vb.) ayrı tutuyorum

Aynen hocam bak taurasiye ezikler dolarasi diyor ama dolar veya ne olursa olsun zerre gs sevgisi olsun olmasın her maç işini yapıyor.Gs sevgisine taraftar fazlasıyla sahip

iki top yapamayan Gs aşıkları tribune çıksın takımı sabote etmesin lütfen

hiçbiri benim kadar Galatasaray lı olamaz benim gözümde...efsanelerde dahil

o bu değilde bu yerliler yüzünden yabancılar kaçacak

--gülşah artık ilk 5 oyuncusu olmalı...en azında sut tehditi var...

Işıl gerçek Galatasaraylıysa yetersiz olduğunu anlayıp gider zaten.Bu işler taraftara şov yapmakla olmuyor

ne zaman şöyle fairplayden önce ben benim takımım deyip şampiyonluklara ambargo koymamızı sağlayacak bir başkanımız olacak :(

ışıl cb kupasında oynamamıştı hiç geriye düşmeden maçı kazanmıştık acaba bu takımın el freni ışılmı diye düşünmeye başladım

ne zaman şöyle fairplayden önce ben benim takımım deyip şampiyonluklara ambargo koymamızı sağlayacak bir başkanımız olacak :(

Başkanın çok haberi vardı sanki Nevriye'den Birsel'den. Sallayacaksan Ceyhun Yıldızoğlu'na ya da Hakan Üstünberk'e salla da biraz mantık olsun.

Cevap: TKBL 11/12 H:6 | Fenerbahçe 89-80 Galatasaray MP | 4.P | GSTV

Motovic dediğinin Matovic ve bizim değil Fenerbahçe oyuncusu olmamasından mı başlayayım yoksa sakat oyuncuya en önemli iki maçı kaçırmayacaktı mı demenden başlayayım bilemedim. Bir bok bilmeden konuşma sen bence. Ceyhun Yıldızoğlu'nu savunnmak için de en az bu kadar bilgisiz olmak gerekirdi zaten

Haddini bil haddini..

sen böyle benim söylediklerimi anlayamayacak çapta olduğun için söylediklerime karşiı bir tez sunamıyorsun..Böyle bilemeden işte çapsız çapsız yazıyorsun..

Burada yazdıklarımdan Ceyhun Yıldızoğlunu savunduğumu çıkarmayı ancak sen becerebilirsin..

ışıl cb kupasında oynamamıştı hiç geriye düşmeden maçı kazanmıştık acaba bu takımın el freni ışılmı diye düşünmeye başladım

bir pozisyonda birselden topu kaptı bomboş potaya gidecekken topu eline ayağına dolaştırıp kaybetti

Işılın bu takımın kamburu olduğunu görmemek için kör olmak lazım artık. Forma öpmeyle,taraftara şov yapmayla olmuyor.Derbilerde 0.5 sayı ortalamasıyla oynayan kaptanımıza(!) duyurulur.Şakşakçı taraftarda artık Işıla tepki koymalı.Ben Abdi İpekçiye gidip yuhalayacağım Işılı bundan sonra.Artık gitsin şu takımdan

Bu ezikler ne bilir fairplay rakibe saygı vs alacaktın birseli falan eze eze yenecektin :(

Işılın bu takımın kamburu olduğunu görmemek için kör olmak lazım artık. Forma öpmeyle,taraftara şov yapmayla olmuyor.Derbilerde 0.5 sayı ortalamasıyla oynayan kaptanımıza(!) duyurulur.Şakşakçı taraftarda artık Işıla tepki koymalı.Ben Abdi İpekçiye gidip yuhalayacağım Işılı bundan sonra.Artık gitsin şu takımdan

tepki olmaz kapasitesi bu kadar onun da fazla bir suçu yok

Birsel ve Nevriyeyi istemeyenlerde mutludur şimdi Bahar ve Işılın enfes(!) performansları sonrası

Geri
Üst Alt