TKBL 13/14 Final 3.Maç | Fenerbahçe 81-61 Galatasaray Odeabank | MS | 30 Nisan

Ben yurekten inanıyorum sampiyon olacagımıza ancak burdan da sampiyonlugu vermemiz halinde ben bir daha lig icin umutlu olamam, her kupa finalinde yen ama bir turlu ligi kazanama nasıl bi olaydır bu cozemedim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ve 4.periyottaki rezil oyunun haddi hesabi yok!

Hoca, oyuncular her türlü pisliği test ettiler, Cuma günü Ülkerspor'un metro mudur nedir kıytırık salonunda kupa kalkacak !!!

Taraftar etkisinde kalıyoruz baya kim ne derse desin.

bunların sporcularda bide üstüne extra gazla bu ortamda oynadıkları zaman böyle skor ortaya cıkması normal.

Her atışları girdi hemen hemen. Haklarını teslim etmek gerekir bu macda.

Kızlar o kadar para veriyoruz bu şubeye getirisi nedir? Şampiyon olamazsanız şube kapanacak !!!!!!!11111111111

Bunun bir çok sebebi var.

En büyük sebebi yöneticileri her branşa değer veriyor. Hep kaliteli kadrolar kuruyorlar. Bu biraz klübe olan bağlılıkla alakalı. Senin başkan ve yöneticilerin sözde Galatasaraylı. Her branşta hedef şampiyonluk derken ki samimiyetsizlikleri her taraftan fışkırıyor.

Bizim başımızdakiler Bu kızların aldığı avrupa kupasınıda haketmiyor.

Boş bir mesaj güldürmedi. Yönetimi savunmak istemiyorum ama amatör branşlarda elde edilen başarıları toplu halde daha önceki hiç bir yönetim elde etmedi biraz dolu mesaj at

Hakemlerin her branşda Fenerbahçe'yi desteklemesi, tez olarak özel araştırılmalı bu ülkede.

Azizin artık son gunleri bol bol tadını cıkar be azizim

Demis su hakemleri son kez bi tehtid ediyim kodese girmeden

şu 2-0 çok göz boyuyo

halbuki leş bi oyunla gelmişti o 2 maç

ben bugün şaşırmadım

Geri
Üst Alt