TKBL 13/14 Final 3.Maç | Fenerbahçe 81-61 Galatasaray Odeabank | MS | 30 Nisan

Playoff larda 3 maç üstüste kazanmak zor derler. Bu yenilgi anlaşılabilir ama sonraki maçı sonuna kadar zorlamalıyız.

Boş bir mesaj güldürmedi. Yönetimi savunmak istemiyorum ama amatör branşlarda elde edilen başarıları toplu halde daha önceki hiç bir yönetim elde etmedi biraz dolu mesaj at

Adamlar her branşda final oynuyor sen neden bahsediyorsun. Bundan önceki şampiyonluklarını saymıyorum.

Eski yönetimlerin Allah cezasını versin. Ama şunu kafanıza sokun bu yönetiminde onlardan farkı yok.

Kızların aldığı avrupa kupasıyla benim gördüğüm gerçekler değişmez. Ben senin gibi basit , daracık yerden bakmıyorum olaya..

Bir maç yenildiler diye şu yazılan yorumlara bak. Diğer maçı kaybetsekte 5. maçı alır şampiyon oluruz. Bazı taraftara Euroleague şampiyonluğu ağır gelmiş kaldıramamışlar.

Bir maç yenildiler diye şu yazılan yorumlara bak. Diğer maçı kaybetsekte 5. maçı alır şampiyon oluruz. Bazı taraftara Euroleague şampiyonluğu ağır gelmiş kaldıramamışlar.

kaardeşim

biz bunu 2-0 olduğunda da yazdık

sen canını sıkma

BİZ HER GÜN GSARAYIN DAHA İYİ OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Önümüzdeki maç fişlerini çekeriz. Kaygılanmayın.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Takım Euroleague şampiyonu oldu diye eleştirmeye kapalı olacağı anlamına gelmez . Şu maçta ufacık bir direnç ufacık bir karakter koymadık . Euroleague Finalinden beri takımda gözle görülür bir düşüş var .

Botaş maçlarını zorla aldık , final serisindeki ilk 2 maçı zorla aldık . Bu maçı da fark bir ara 30'lara kadar çıkmışken 20 sayıyla kaybettik .

Biri bana ne olur açıklasın. Çıldırmak üzereyim. Biz bunları nasıl yendik. Bize bu kadar fark atan takımı biz nasıl 3 defa arak arkasıya yendik.

Yahu bu fatk nedir..Şu durumu aklım almıyor.

Basketbolda olur böyle şeyler. NBA final serisinde bile 2-0 önde iken deplasmana gidince 30 sayı fark yiyen takımlar gördüm. Genelde o serileri de 30 sayı fark yiyen takım kazanır. İnşallah burada da aynı şekilde biz şampiyon oluruz.

Işıl deplasmanda oyun kurucu yükünü kaldıramıyor malesef,oyunkurucun telaş hissi vermemesi lazım relax olması lazım,Zellous-Alba-Şebnem-Sancho-Nevriye 5'i en uygun bence,Zellous getirsin topu,Bone+Işıl daha sonra oyuna dahil edilmeli.

Diger maca 5. macta daha fazla sure verecegi oyunculari oynatip yormasin bosuna. 4. maci alir FB cunku son maca kalir bu is.

ben demiştim Euroleague şampiyonu olduktan sonra şubeyip kapatalım zirvede noktalayalım diye . al işte 2-0'dan 2-3'e getireceğiz illa maçı .

Maç değilde Turgay Demirel'le pasta kesenler aklıma geldikçe ağırıma gidiyor.

Geri
Üst Alt