TKBL 13/14 Final 5.Maç | Galatasaray Odeabank 73-54 Fenerbahçe | M.S. | ŞAMPİYONNUZZZ!

ok.gif
adigex1907 - 05.05.2014 21:47

bos.gif

Arkadaş Avrupanın en büyük kupasını vermişsin‚ Türkiye de bayanlarda iki kere avrupa kupası kazanılmış onu da gs almış oldu sen EL yi alarak bu işi bitirebilirdin‚ Türkiye kupasını verdin‚ şimdi de ligi verdin hala yok 14 yıl sonra olmuşmuş biz 8 senedir olmuşmuşuz. Bir sene de her seneyi berbat etmeyi başaran başka bir takım görmedim ben ne desek boş.

[alıntı yap]

işin özeti hahahahhaaha

Avrupadan ilk kez kupa geliyor TR'ye, bunu GS getiriyor sen 20 kere ust uste sampiyon olsan ne yazar :D

toplam şampiyonluk sayıları fb : 11 GS: 12 :DD

takım şampiyon oldu hiçbir kanalda izleyemiyoruz. spor kanalrrı vermiyor da onu geçtim gstvde bile izleyemiyoruz :(

Fb tv'de yorumcu her yıl biz mi olacaz bu yılda onlar olsun deyip gülüyor kafasini sevdiğim

Renkdaşlar maçı izleyemedim şimdi buradan ve GSTV'den takip etmeye çalışıyorum ama anladığım kadarı ile "HUNHARCA" kelimesinin vücut bulduğu bir maç olmuş :D

Benim merak ettiğim aziz geldi mi? Ona tepki oldu mu? Hal hareketleri nasıldı? Mahmut Uslu'ya saldırı nasıl oldu? Bunların videosu vs.. var mıdır? :D

ok.gif
bajen77 - 05.05.2014 21:43

bos.gif

Bugün maçtaydım sinirim bozuldu erken çıktım.

Adamlar 2 saat küfür ettiler hiç uyarı almadılar .Halbukı bizim 4 üncü maçta bir küfürden hemen anons yaptırdılar.

Kızlarımıza kızmayın o salonda kimse maç almazdı.

Acayip bilenmişler.Parkeye atmadık şey bırakmadılar‚parkenin içine kadar her pozısyonda girdiler.Yöneticelerimize saldırdılar ve yöneticiler 2 inci perıod bitince hemen kaçtılar.

Çok terbiyesizce küfür ve harekata maruz kaldılar.

Bizim seyircilerde centilmenlik oynasınlar.Adamlar bizi döve‚döve yendiler.

Artık seneye bizse onların anladıgı halde cevap vermemiz lazım...

Bunu yazan Fenerliyse,Kadıköy'e baksın önce.2 kez öne geçtik son 15 yılda hepi topu,öne geçtikten hemen sonra sahaya madde yağmaya başladı.2 sene önce Hakan Balta 2-2'ye getiren golü attığında gözüne az daha bayrak sapı giriyordu.

Şikeci Aziz ve tayfası resmen çıldırdı devre arası stadı terk ettiler çok güzeldi lan :)

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dayağınızı da yediniz :asd:

[attachment=9873:upload_2014-5-5_22-9-35.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-5_22-9-35.webp
    upload_2014-5-5_22-9-35.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 245
Fb tv'de yorumcu her yıl biz mi olacaz bu yılda onlar olsun deyip gülüyor kafasini sevdiğim

Kahveden almış oturtmuşlar herhalde oraya. Hoş fb'lilerin hemen hepsi amatör kahvehane ağzında konuşurlar yönetici dahi olsalar o başka...

Geri
Üst Alt