TKBL 13/14 Final 5.Maç | Galatasaray Odeabank 73-54 Fenerbahçe | M.S. | ŞAMPİYONNUZZZ!

bu takım bu sene sadece diğer takım taraftarına değil kendi taraftarımıza da (başta ben olmak üzere :D) kapağı taktı...sene başı yine finalde kaybedilen bi şampiyonluk olur demiştim , euroligi hesaba bile katmamıştım bile..helal olsun böyle kapak yemeye can kurban...

Aziz Yıldırım korkusu diye bişey uydurdular şimdi çok zavallı bunlar..Tabi ben hala en çok bir tanecik bile sebep yokken fb kompleksi var demelerine gülüyorum..

Bunlara koyması da pek güzel oluyor be..

Aziz Yıldırım korkusu diye bişey uydurdular şimdi çok zavallı bunlar..Tabi ben hala en çok bir tanecik bile sebep yokken fb kompleksi var demelerine gülüyorum..

Literatürde "fb kompleksi" diye bir tabir olamaz....Dünyada çeşitli branşlarda finale gelip de bu kadar kaybeden tek kulüp yoktur çünkü.

8-9 sene üstüste şampiyon ol 14 yıl şampiyon olamayan GS'yi gene şampiyonluk sayısında geçeme böyle adaletmi olur... ADALETE TARLA SÜR ŞEKERBAHÇE... :D:D:D

Daha fazla tarla sürüp hasat zamanını kısa tutmalılar...Normal şartlarda ürün almaları imkansız. Biçerdöver,inek vb desteklere ihtiyaçları var...

Bm5P9qmIAAA4hB2.jpg

ŞikeTv'de yarım saat'den fazla maç sonrası yayın yapıldı ama maçı kaçıran nasıl bittiğini öğrenemedi. ;)

Adamlar dayak olayını konuştular hep. Baktılar bitti konu yeniden aynı mevzuya baştan başladılar. En az üç kere. Sonunda birde maçı konuşmak istedik diyip kapattılar ışıkları :D

Yalnız son dönemde hep fenerliler sinirli bu maçlarda :D

Literatürde "fb kompleksi" diye bir tabir olamaz....Dünyada çeşitli branşlarda finale gelip de bu kadar kaybeden tek kulüp yoktur çünkü.

Onlarda Galatasaray kompleksi varsa anlaşılabilri çünkü başarı şampiyonluk ve kupayla ölçüldüğüne göre biz daha üstünüz ama bizde fb kompleksi olmasının altını dolduramazlar ki onlar için "Dünyada çeşitli branşlarda finale gelip de bu kadar kaybeden tek kulüp yoktur çünkü." böyle trajikomik bir olayda var.

Geri
Üst Alt