TKBL 14/15 Sezonu H:9 | Galatasaray OB 66-60 Fenerbahçe | M.S | 21 Aralık

5 sn. kalmıştı hatalı yürüme çaldıktan sonra 4 sn. daha devam ettirdiler süreyi. Düzelticekler diye baktım düzelmedi de. Yarı sahadan sallamak zorunda kaldık. :mad:

5 sn. kalmıştı hatalı yürüme çaldıktan sonra 4 sn. daha devam ettirdiler süreyi. Düzelticekler diye baktım düzelmedi de. Yarı sahadan sallamak zorunda kaldık. :mad:

saniye muhabetini yazcaktım yazmadım,erkekler maçında da top dışarı çıktıktan sonra 3-4 saniye daha devam ediyo saniyeler,yediler 3 saniyeyi,bugün bi çakallık var bunda

fbde son yılların en kötü kadrosu var,mcc-tina hariç çöp.

Sancho ya uydurdukları 2. faul den dolayı bocaladık. Bone sahaya yığılıcaktı nerdeyse. Aslan kadınlarımız yine savaşıyor. Helal olsun.

dubjvici kulanmıcaksan niye kadroya alıyosun be hocaamm,denizçolakoğlu gibilerine muhtaç bırakıyosun

yav şu kadar minik hatalardan şampiyonluk gidicek ona yanarım

art niyetine sıçıyım senin kel hakem,eyyamcı ,şut olmayan pozsiyona şut gösteriyo

Bu kadrodan hicbirsey olmaz. Torrens, Isil Alben, Zellous falan yok!

lan bu ayşegül yüzünden gider şampiyonluk,zellous olmasa bile bu takım alır şampiyonluğu yeterki ayşegülle,denizi gönderin

Ayşegül'e ben de ayar oluyorum. İyi niyetlidir mutlaka ama yetenek olmayınca

Ayşegül'e ağır sövücem de banlanmaya değmez. Ekrem Hoca'nın bu seneki en büyük hatası Ayşegül ve Deniz'i almasıdır. Yasemen Saylar ve Ayşe Cora bu iki çöp için mi yollandı?

Geri
Üst Alt