- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
500'e TOGG alacağıma 2016 Volkswagen alırım.Yok ya 500 den başlar %100 yerli sonuçta
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
500'e TOGG alacağıma 2016 Volkswagen alırım.Yok ya 500 den başlar %100 yerli sonuçta
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zeka küpü Maşallah. Leb demeden leblebiyi anladı.Şöyle bir ayrıntı da var TOGG açılımı Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'ymuş. İyi forumlar.
Şöyle bir ayrıntı da var TOGG açılımı Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'ymuş. İyi forumlar.
Ben çok beğendim ama hemen almam malesef zamana ihtiyacı var müşteri geri dönüşleri lazım enayi değilim o kadar para verip kendimi deneme tahtası yapacak kadar
Zeka ile alakası yok. Vizyonsuzluk ile dalga geçiyorum.Zeka küpü Maşallah. Leb demeden leblebiyi anladı.
Seçmene algı satmak yeterli oranda kâr getirecektir hükümete.Bu aracın üretim rakamlarını da göz önüne alırsak rekabetçi olma ihtimali sıfır dolayısıyla dışarıya satmamız pek olası değil.
İçeriye satmamız zaten bu fiyat bantlarında olası değil.
Kime satıcaz?
Sanırım bu işin artık geri dönüşü yok. Hükümet değişse bile yeni hükümet bu yatırımı devam ettirecek.haziran 2023(yada erken seçim) seçimlerinden sonra esamesi okunmayacak prototip!!
Sanırım bu işin artık geri dönüşü yok. Hükümet değişse bile yeni hükümet bu yatırımı devam ettirecek.
Kamu aracı var 100-150 bin adet onları değiştirirler muhtemelen.Zaten senede 20-30 bin ancak üretirler bu araçlardan.Bu aracın üretim rakamlarını da göz önüne alırsak rekabetçi olma ihtimali sıfır dolayısıyla dışarıya satmamız pek olası değil.
Kime satıcaz?
makam sahipleriBu aracın üretim rakamlarını da göz önüne alırsak rekabetçi olma ihtimali sıfır dolayısıyla dışarıya satmamız pek olası değil.
Kime satıcaz?
haziran 2023(yada erken seçim) seçimlerinden sonra esamesi okunmayacak prototip!!
devletten sınırsız her yardımı alan özel sektör!!!Bu markayı özel sektör oluşturdu hala kamu malı gibi görenler var
Bu ve benzeri her türlü yatırıma destek verilmesinde bir beis görmüyorum.devletten sınırsız her yardımı alan özel sektör!!!
bu ve benzeri seçim yatırımlarına sınırsız destek verilmesine karşıyım.Bu ve benzeri her türlü yatırıma destek verilmesinde bir beis görmüyorum.