Tokatspor Maç Kadrosu Belli Oldu

Dün gelmiş Veysel'i herkes kadroya yazmış. Zor geliyor bana niyeyse direk oynaması. Son oynayan Ufuk yerine Aykut'a forma şansı verebilir. Salih, Ched, Emre, Bumut, Telles, Hajrovic, Ceyhun, Koray, Yekta, Gumut şeklinde olabilir.

Aykut

Ched Ceyhun Koray

Salih Yekta Gumut Telles

Hajro Emre

Bumut

Bunlar ilk 11'e en yakın oyuncular ama diziliş olarak saçma oluyor. O yüzden süpriz bir kararla Ontivero oynarsa Gumut, Yekta, Ceyhun'dan biri yedeğe gider. Ceyhun hafta sonu oynadığı için o olur.

Aykut

Salih Ched Koray Telles

Yekta Gumut

Hajro Emre Ontivero

Bumut

Şeklinde oynarız. Belki Yekta geride tek Emre Gumut önlerinde olur. En azından muhtemel olan bu :D

Ufuk

Salih/Veysel Semih Koray Telles

Yekta Ceyhun Emre

Hajrovic Umut Lucas​

Hazırsa Burdisso Semih yerine ilk 11 başlasın, yeterli antrenmanı yoksa da ikinci yarı girsin. Hiç olmuyorsa Chedjou oynasın. Ontivero'nun da Mancini tarafından ilk 11 başlatılacağını pek düşünmesem de ben başlamasını isterim. Onun dışında bir de Koray'dan emin değilim ilk 11'de yer alıp almayacağı konusunda. Umut Gündoğan'ın da Yekta&Emre ikilisinden birinin yerinde olmasını isterim ama muhtemelen Mancini yedek bırakacak diye hissediyorum.

Semih yarın maçı evinde tv'den izleyecek, Tokat'a götürülmüyor.

Yarın ilk 11 başlayacak oyuncular tahminimce:

Ufuk- Salih Koray Chadjeou Telles- Yekta Umut Gündoğan İbrahim Coşkun-Hajrovic Umut Emre Çolak

926351_Galatasaray_SK.jpg

Kur bu kadroyu 5 tane salla gel.

Umut un yerine BERK Ismail

Yekta yerine Emre C.

Ufuk

Salih-Emre Can-Koray-Alex

Umut G-İbrahim Can-Emre Ç

Hajrovıc-Umut B.-Ontivero

ne hoş olur.

Tokatspor yönetimi "Drogbayı'da tokata getirin, tokatlılar drogbayı görsün" demiş. Drogba sanki sirk hayvanı, bu nasıl bir istek :d:D.d

BİLGİ|PFDK Galatasaray'a Elazığspor maçındaki kötü

tezahürat sebebiyle 80.000 TL

ceza verdi.Gerekçe :2.kez ihlal.

Ceza yemişiz.

veysel oynamaz 2 ay antreman yapmamış adam sarp servet karışımı çocuk oynayacak mecbur

Kadro iyiyde maca bakamicaz ki saat 14'te mac.

Aksama kadar internete düser mi acaba full mac?

Drogba hafta sonu cezali, Sabri ve Hakan'da düzenli ilk 11 oyuncusu degil.

AMA Mancini'yi takdir ettim! Drogba yerine alt yapidan forvet, Sabri ve Hakan yerine de alt yapidan Ibrahim ve Emre Can'i kadroya dahil etmis. Cok büyük hoca vesselam.

Maçı işten dolayı izleyemeyeceğim büyük ihtimal inşallah youtube da falan full tekrarı olur Ontiveroyu cok merak ediyorum.

GALATASARAY A.Ş.'nin, 29.01.2014 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - SANICA BORU ELAZIĞSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisi içerisinde gerçekleştirilen 2. ihlal olmasından dolayı takdiren 80.000. -TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Allahım maçın başından sonuna kadar tek forvet oynayacağız. Müthiş haber.

Edit: kadroda iki forvet var belli olmaz ama Berk ilk 11 başlamaz gibi.

Geri
Üst Alt