Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kimse bu kadar iyi bir oyuncu olduğunu beklemiyordu zaten.
Çıkıyor çocuk her maç adam gibi topunu oynuyor..De jong podolski gelince oyununu dahada yukarılara tasıyacaktır bana helal olsun komisyon transferi gibi hissetmiştim ama takır takır top oynuor.
ama şuda var mesela tutmasaydı bu transfer bu gün bilimum küfür ediyorduk.Yani riskli bir yatırımdı en azından paramız batmadı Tolgayada kimse avrupada henüz o paraları vermez.
Mesele 8 milyon değil Avrupa da kim bizim gibi bonuslarla beraber 3 milyon Euro'ya yakın keşh para verir yani vergilerle beraber 5,5-6 milyon. Merak etmeyin Çin'e gitmezse bizde kalacaktır.
ama şuda var mesela tutmasaydı bu transfer bu gün bilimum küfür ediyorduk.Yani riskli bir yatırımdı en azından paramız batmadı Tolgayada kimse avrupada henüz o paraları vermez.
Zaten ilk geldiğinde aldığı ücrete sövdük. Biraz oynayınca artık helal olsun o para dedik ve sövmeyi kestik. Adam tabiri caizse ben aldığım parayı hakedeceğim dedi bize. Şu ana kadar da gayet iyi gösterdi. Şimdi tek eleştirdiğimiz nokta şutları. Çok önemli değil bence bu durum ama hücuma destek verme noktasında biraz daha gelişirse uzun yıklar kalsın zaten. Teklife gerek yok.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.