Tolga Ciğerci'nin Sözleşmesi Fesh Edildi!

Bosuna helal olsun cekmeyin parasini alip gidiyordur belki hepisuni degil ama en kötü ihtimal yarisini almistir. Büyük ihtimal alman bir takimla anlasmistir onlarda ancak net 1 milyon kazanacakti 2 milyona feda etmemek icin bizim yönetim üstünü tamamlamistir. FFP icin böyle yapulmistir.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

,Borsa aciklamasinda acik acik 1.925 milyon euro nun odenmeyecegi yaziyor

75 bin euro'yu niye aldı acaba, onu merak ettim. Tatil paramı verin gideyim mi dedi?

Inandirici gelip gelmemesi bir seyi degistirmez

KAP’a aciklanan rakam resmidir ver gercektir

Tesekkurler Tolga demek bu kadar zor olmamali

Hakan Balta, Selcuk Inan, Tarik Camdal, Sofiane Feghouli gibi pek coklari kalip somurmeyi secti
Neden kendisine gelen teklifleri degerlendirmedi ?

2 ay boyunca 2 milyondan 75 bin € almak icin mi bekledi yani ?

Dedigim gibi bu aciklama bana inandirici gelmedi

Başka 1 takıma gitse 1 milyondan 3 yıllık anlaşsa daha çok alır , bonservisi eline alması mantıklı , burda yatarak 2 alırdı ama sonrası olmazdı.

Yav bu adam mucizevi bir karakter ve Galatasaraylilik ornegi ortaya koymamis gibi bahaneler uydurmayi kesin

Yabanci olsaydi su an helal olsunlar iste adamlik budurlar havada ucusuyordu

1 sene kalip gitse yine kulup bulurdu, belki 200k Euro az kazanirdi. 2m Euro birakti ya bu adam.

Cok daha azini “yillarin Galatasaraylisi” Hakan Balta yapamadi.

Tesekkurler Tolga.

R
Bosuna helal olsun cekmeyin parasini alip gidiyordur belki hepisuni degil ama en kötü ihtimal yarisini almistir. Büyük ihtimal alman bir takimla anlasmistir onlarda ancak net 1 milyon kazanacakti 2 milyona feda etmemek icin bizim yönetim üstünü tamamlamistir. FFP icin böyle yapulmistir.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sonuçta resmi açıklama yapıldı. Verilen belli.

Bence Başakşehir’e gidebilir.

Bence transferden çok daha önemli bi haber.Tolgaya da helal olsun yatarak alabileceği paradan feragat etmiş.İyi kötü takıma katkı sağladı.Bundan sonra yolu açık olsun.Yönetimi de pas geçmeyelim güzel iş çıkardılar.

Ufff he he 1 yil top oynamasa kariyeri bitecekti curuyecekti bir daha kulup bulamayacakti

Komik olmayin

2m Euro bu adam icin ne kadar fazla para farkinda degilsiniz

Seneye cok rahat Almanya’dan 400k teklif alirdi, Turkiye’den de.

Yolu açik olsun, katki sagladigi maçlar için tskler

2mi birakarak karaktersiz olmadigini gösterdi, umarim onu zirt pirt günah keçisi yapanlar da bunu görmüstür

Tatilden donunce sakatim diyerek antrenmanlara katilma, 2 ay gecsin yine ayni bahane'yi one surerek antrenmanlara katilma, burada karaktersiz bir futbolcu oldugu belli oluyor

Gec alinmis bir karar

Bonservisini eline almış oldu gayet normal ancak bu elemana kimse artı 2 milyon € vermez ayrıca kendi dangalaklığı ve şampiyonlar Ligi’nde oynama fırsatı varken antremana bile çıkmak istemedi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu antrenmana çıkmama olayı cidden gerçek mi...
O zaman işin farklı boyutları var ...

Daha geçen sezon iyi kötü oynuyordu ve milli takıma gidiyordu. Sakatlık ayağına bitirdi kendisini. Yoksa o kadar da değersiz bir adam değildi.

Vizyoner Ali Koç Josef'in yerine alacaktır.

KAPi forvet transferiyle mesgul edelim lutfen

te doy una hostia!!

Vizyoner Ali Koç Josef'in yerine alacaktır.

Bu antrenmana çıkmama olayı cidden gerçek mi...
O zaman işin farklı boyutları var ...

Belki de Almanya’ya dönmek için ayak yapıyordur yani ayak kopsa şimdi iyileşmiş olurdu.

Ben Fatih hocanın sisteminde çok önemli bir parça teşkil edeceğini düşünüyordum çünkü süreklimazsan koşan ceza sahası içersinde koşu yapan ve süprizi goller bulan bir oyuncuydu ancak ne olduysa futbol oynamamayı Seçti insanın Galatasaray gibi şampiyonlar Ligi’nde oynayan ve Fatih hocanın olduğu bir ekipte yer almak istememesi için ancak geri zekalı olması gerekir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt