Tier 1 Tolgahan: "1-2 gün içinde Leão veya Martinelli transfer edilecek"

Ne tolgahan ne de şuan forumumuza üye olan konyakonyak mıydı kahve konyak mıydı hatırlayamadığım arkadaşın bence bu dönem özelinde bir suçu yok. Zira şuan hem Aspor hem Bjktv'de çalışan 2 tane muhabir arkadaşım var, Bjk Fb ile ilgili sürekli haber verirken bizim tarafla ilgili doğru düzgün bir şey söyleyemiyorlar

Bizim transfer haberlerinde patlayanlar gidip Salah-TS haberini, Vla-BJK haberini tutturuyorsa burada saçma bir durum var demektir. Ki ortada Lesley ismi yokken daha ilk Tolgahan (via kolpahan) söylemişti.

Heh şimdi hatırladım @Mustafa Yiğit
Yine bu durum muhabirlerin suçu. Yönetimden ve basından menejerlerden kolpa bilgi geliyorsa bunlara kaynaklarını yöntemlerini değiştirsinler

Bot gibi kolpa haber basacaklarına, yönetimin transfer politakalarından olasılıkları dan bahsetsinler.

Gazetecilik muhabirlik bu meslek postacılık değilki. Menejer ve yönetici kuklaları ise bu duruma düşmeyi hakediyorlar demektir

Yine bu durum muhabirlerin suçu. Yönetimden ve basından menejerlerden kolpa bilgi geliyorsa bunlara kaynaklarını yöntemlerini değiştirsinler

Bot gibi kolpa haber basacaklarına, yönetimin transfer politakalarından olasılıkları dan bahsetsinler.

Gazetecilik muhabirlik bu meslek postacılık değilki. Menejer ve yönetici kuklaları ise bu duruma düşmeyi hakediyorlar demektir
ulaş heis hak veriyorum da..

yani bu insanlara ben gazeteci gözüyle bakmıyorum. gazetecilik benim için farklı bir meslek.

o nedenle bu kişileri çok ciddiye almaya da gerek yok.

Ne tolgahan ne de şuan forumumuza üye olan konyakonyak mıydı kahve konyak mıydı hatırlayamadığım arkadaşın bence bu dönem özelinde bir suçu yok. Zira şuan hem Aspor hem Bjktv'de çalışan 2 tane muhabir arkadaşım var, Bjk Fb ile ilgili sürekli haber verirken bizim tarafla ilgili doğru düzgün bir şey söyleyemiyorlar

Bizim transfer haberlerinde patlayanlar gidip Salah-TS haberini, Vla-BJK haberini tutturuyorsa burada saçma bir durum var demektir. Ki ortada Lesley ismi yokken daha ilk Tolgahan (via kolpahan) söylemişti.

Heh şimdi hatırladım @Mustafa Yiğit
Yani herkes gergin haklı olarak. Benzer durumda bana da diğer takım bilgisi geliyor ama bizde bir sorun var.

Kasıt mı bilmiyorum gönderileceklerle ilgili bile teklifler bekliyor yani gereksiz isimlerden bahsediyorum.

Bende olan şu aşama için son bilgi cuma için bir transfer açıklanabilir ama bende ilgilenmiyorum açıkçası soğudum bu yıl futboldaan

Bunlara kesin bitti kellenizi ortaya koyun mu diyolar acaba
Kelle koymak tehlikeli hapse gidiyorlar. Ama bir muhabir olarak kolpa haberden hapis yatıp çıkmak karizma Katar kullanabilene. Yıllarca olayın arka planını şehir efsanesi gibi anlatırsın. Ciddiye alınırsın dinlenirsin

1000171067.webp

-Martinelli
-Reijnders
-10 numara
-Yedek Stoper
-Yedek Forvet

ısrarla kanata para basma derdindeler. Bence u23 kanat+ parayı basacağımız 10 numara daha sağlıklı planlama olurdu

Geri
Üst Alt