GSCimbom
Tier 1 Tolgahan: "1-2 gün içinde Leão veya Martinelli transfer edilecek"
Alper Altun

Tier 1Tolgahan: "1-2 gün içinde Leão veya Martinelli transfer edilecek" Sayfa 6

Alper Altun ·

Cevap
162
Okunma
7,1K
Sayfa
6/9
tier gözden geçirilsin
geçen devre arası mıydı
yasaklı birini anmışın 1 hafta ban yedim
bu elemanın paylaştıkları tier 1 de kaldı
hala kalıyor

10 Ağustos 2026 ÖS 10:01 tarihinden bu yana 2 gün geçti.

Zaman Detayları
    • Başlangıç: 10 Ağustos 2026, Pazartesi, 22:01
    • Şu anki zaman: 12 Ağustos 2026, Çarşamba, 10:09
    • Geçen toplam süre: 2 gün ve yaklaşık 36 saat

saat 15.00 gibi ilk tertibi atıp R yapma sinyalini verir nabız yoklar ortamı yumuşatır akşamda yönetim 2 isimlerde anlaştı anca süpriz bir ihtimal doğdu diyip kollasan farklı bir isim sıkar süreci devam ettirir kolpahan

Ne tolgahan ne de şuan forumumuza üye olan konyakonyak mıydı kahve konyak mıydı hatırlayamadığım arkadaşın bence bu dönem özelinde bir suçu yok. Zira şuan hem Aspor hem Bjktv'de çalışan 2 tane muhabir arkadaşım var, Bjk Fb ile ilgili sürekli haber verirken bizim tarafla ilgili doğru düzgün bir şey söyleyemiyorlar

Bizim transfer haberlerinde patlayanlar gidip Salah-TS haberini, Vla-BJK haberini tutturuyorsa burada saçma bir durum var demektir. Ki ortada Lesley ismi yokken daha ilk Tolgahan (via kolpahan) söylemişti.

Heh şimdi hatırladım @Mustafa Yiğit

Ne tolgahan ne de şuan forumumuza üye olan konyakonyak mıydı kahve konyak mıydı hatırlayamadığım arkadaşın bence bu dönem özelinde bir suçu yok. Zira şuan hem Aspor hem Bjktv'de çalışan 2 tane muhabir arkadaşım var, Bjk Fb ile ilgili sürekli haber verirken bizim tarafla ilgili doğru düzgün bir şey söyleyemiyorlar

Bizim transfer haberlerinde patlayanlar gidip Salah-TS haberini, Vla-BJK haberini tutturuyorsa burada saçma bir durum var demektir. Ki ortada Lesley ismi yokken daha ilk Tolgahan (via kolpahan) söylemişti.

Heh şimdi hatırladım @Mustafa Yiğit
Biz ilgileniyoruz ama sonuca götürmüyoruz muhtemelen haber çıksın taraftar oyalansın şekli

Geri
Üst Alt