Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.203
- 21.139
- 2.233
Şimdi twitlerini okudum da ağız bildiğin fotospor ağzı. Sanki gazete okuyor gibi oldum.
Eskiden böyle üslup ile yazmazdı.
Eskiden böyle üslup ile yazmazdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav sende söv şunlara söveceksen? Yetti be yetti!Ulan ihtiyacımız 10 numara koyim Leao’ya da Martinelliye’de.
3 haftadır Leao geliyor zaten.
Ya sabir. Herifin bir dedigini tutmuyor. Cekip cekip yaziyor galiba. Buna da bir test yapsinlar.
leao daha iyimiş verilere göre ıgoru katmazsam. millete kalsan leao çöp martinelli süper star.
İkisinin de son sezonu formsuz geçti. Martinelli'nin istenilme sebebi bence Leao'ya göre kötü gününde bile hücumda istenileni alamazsan savunmada alabilme şansının olması. Maç içinde daha fazla kalabiliyor, daha fazla sorumluluk alıp deneyebiliyor. Kısaca çok daha fazla çalışkan birisi. İş yeteneğe gelirse zaten Leao ile arasında saf yetenek olarak bence ciddi fark var. Martinelli'nin ceza sahası koşuları, 2. forvet gibi absürt noktalarda pozisyona girişi de Leao'ya göre hanesine artı yazacak özellikler.leao daha iyimiş verilere göre ıgoru katmazsam. millete kalsan leao çöp martinelli süper star.
Verilerde takım oyunu yok yalnızleao daha iyimiş verilere göre ıgoru katmazsam. millete kalsan leao çöp martinelli süper star.
Yüksek ihtimal Barisi satariz düsünceleri var, belki onun icin uzadikca uzuyor kanat transferi, barisi satip ordan gelen para ile yabanci kanat getirmek, barisa istenilen rakam gelmezse ne leao ne martinelli gelir belki bir U23 cekerler oraya ama daga ne kasar bekliyecekler onu anlamiyorumİkisinin de son sezonu formsuz geçti. Martinelli'nin istenilme sebebi bence Leao'ya göre kötü gününde bile hücumda istenileni alamazsan savunmada alabilme şansının olması. Maç içinde daha fazla kalabiliyor, daha fazla sorumluluk alıp deneyebiliyor. Kısaca çok daha fazla çalışkan birisi. İş yeteneğe gelirse zaten Leao ile arasında saf yetenek olarak bence ciddi fark var. Martinelli'nin ceza sahası koşuları, 2. forvet gibi absürt noktalarda pozisyona girişi de Leao'ya göre hanesine artı yazacak özellikler.
Benim anlamadığım nokta şu ki bizim ana planımızda Barış ve Sane varken buraya rotasyonda bizi üzmeyecek maliyetsiz bir U23 ile orta sahaya sağlam futbolcular almamız gerekirken biz ne diye Leao peşinde koşuyoruz. Hadi Leao bir fırsattı da o olmazsa şu adama 40 gömelim, o da olmadı mı o zaman şuna 40 gömelim denilecek bir mevki mi bizim için sol kanat? Kafayı mı yedik biz yoksa Barış'ın gidişine mi hazırlık yapıyorlar bir halt anlamadım. Takımın 2 yıldır eksik olduğu yerler hala aynı, oraya bir hamle inatla yapmamışken konuşulan bu bonservisler sinir bozucu.