Tier 1 Tolgahan: "1-2 gün içinde Leao veya Martinelli transfer edilecek"

Şimdi twitlerini okudum da ağız bildiğin fotospor ağzı. Sanki gazete okuyor gibi oldum.
Eskiden böyle üslup ile yazmazdı.

Bunlar singoyu satarsa sağ beke adam falan almazlar. Sallai-Kaan’la kanser ederler milleti

Şu herifin ismi geçince ben

20918.webp

Martinelli gelirse Barış’la beraber 4-4-2 oynarız.

10 no gelmezse tabii

10 numara ihtiyacımız varken Leao ve Martinelli kovalanıyorsa bu Barış Alper gidecek(gitmiş) demektir. Şuan alternatifini yerine koymadan taraftara açıklayamıyorlar. 2x2 5 etmez Dursun başkan. Milleti enayi yerine koymayın. Barışın gittiği durumda ikisi arasında tercih şansımız varsa Martinelli doğru tercih olur ama siz bir şeyi tercih edbilecek kapasitede bile değilsiniz. Çıkın adam gibi bu sene bizi şampiyon yapmayacaklar bu sebeple para harcamıyoruz deyin olsun bitsin.

Ya gidin 80-90 harcayıp ben de transfer yaptım derim. Bi şey beceremeyince uçuk paralar harcamaya devam.

leao daha iyimiş verilere göre ıgoru katmazsam. millete kalsan leao çöp martinelli süper star.
İkisinin de son sezonu formsuz geçti. Martinelli'nin istenilme sebebi bence Leao'ya göre kötü gününde bile hücumda istenileni alamazsan savunmada alabilme şansının olması. Maç içinde daha fazla kalabiliyor, daha fazla sorumluluk alıp deneyebiliyor. Kısaca çok daha fazla çalışkan birisi. İş yeteneğe gelirse zaten Leao ile arasında saf yetenek olarak bence ciddi fark var. Martinelli'nin ceza sahası koşuları, 2. forvet gibi absürt noktalarda pozisyona girişi de Leao'ya göre hanesine artı yazacak özellikler.

Benim anlamadığım nokta şu ki bizim ana planımızda Barış ve Sane varken buraya rotasyonda bizi üzmeyecek maliyetsiz bir U23 ile orta sahaya sağlam futbolcular almamız gerekirken biz ne diye Leao peşinde koşuyoruz. Hadi Leao bir fırsattı da o olmazsa şu adama 40 gömelim, o da olmadı mı o zaman şuna 40 gömelim denilecek bir mevki mi bizim için sol kanat? Kafayı mı yedik biz yoksa Barış'ın gidişine mi hazırlık yapıyorlar bir halt anlamadım. Takımın 2 yıldır eksik olduğu yerler hala aynı, oraya bir hamle inatla yapmamışken konuşulan bu bonservisler sinir bozucu.

İkisinin de son sezonu formsuz geçti. Martinelli'nin istenilme sebebi bence Leao'ya göre kötü gününde bile hücumda istenileni alamazsan savunmada alabilme şansının olması. Maç içinde daha fazla kalabiliyor, daha fazla sorumluluk alıp deneyebiliyor. Kısaca çok daha fazla çalışkan birisi. İş yeteneğe gelirse zaten Leao ile arasında saf yetenek olarak bence ciddi fark var. Martinelli'nin ceza sahası koşuları, 2. forvet gibi absürt noktalarda pozisyona girişi de Leao'ya göre hanesine artı yazacak özellikler.

Benim anlamadığım nokta şu ki bizim ana planımızda Barış ve Sane varken buraya rotasyonda bizi üzmeyecek maliyetsiz bir U23 ile orta sahaya sağlam futbolcular almamız gerekirken biz ne diye Leao peşinde koşuyoruz. Hadi Leao bir fırsattı da o olmazsa şu adama 40 gömelim, o da olmadı mı o zaman şuna 40 gömelim denilecek bir mevki mi bizim için sol kanat? Kafayı mı yedik biz yoksa Barış'ın gidişine mi hazırlık yapıyorlar bir halt anlamadım. Takımın 2 yıldır eksik olduğu yerler hala aynı, oraya bir hamle inatla yapmamışken konuşulan bu bonservisler sinir bozucu.
Yüksek ihtimal Barisi satariz düsünceleri var, belki onun icin uzadikca uzuyor kanat transferi, barisi satip ordan gelen para ile yabanci kanat getirmek, barisa istenilen rakam gelmezse ne leao ne martinelli gelir belki bir U23 cekerler oraya ama daga ne kasar bekliyecekler onu anlamiyorum

yabancı basın hiç gelişme yazmıyor tolgahannnnn1905_crazyboy 1-2 güne getiriyor heeee

Nereye alıyorsun ya 1-2 güne.

Leao en erken 20 Ağustos sonrasına kalır. AC Milan tok satıcıyı oynuyor 40-45'i beğenmiyor 50-55 verirler mi kafasındalar.

Mendes denen adam bozmak için devreye girdi orada Aziz ile Serdal Adalı üzerinden net.

Gardi gibi güvenilir adamını devre dışı bırak küstür.

Sonra da transfer kovala.

Yalancı ve sahtekar bir herif muhtemelen de yönetime yakın veya içeriden biri bu

Geri
Üst Alt