Tier 1 Tolgahan: "1-2 gün içinde Leao veya Martinelli transfer edilecek"

alper altunun tier 1

Abi sağ kanatta top tutan, az koşan ve oyun kurabilecek iki tane sol ayaklı ve defansı sıkıntılı oyuncumuz var. Önde zaten esas golcümüz hazır. Onlar oynadığı sürece ters kanatta sağ ayaklı, koşucu ve savunmayı eksik bırakmayan bir oyuncu lazım. Barış'ı satacaklar, taraftar tepki vermesin diye isimli oyuncu bakıyorlar. Bunun başka açıklaması yok.

Ne salak adamlar bunlar ya.

100 tane oyuncu ismi çıkıyor. Birbiriyle alakası olmayan adamlar birbirlerinin alternatifi oluyor falan.

Kafayı yersin cidden.

Abi sağ kanatta top tutan, az koşan ve oyun kurabilecek iki tane sol ayaklı ve defansı sıkıntılı oyuncumuz var. Önde zaten esas golcümüz hazır. Onlar oynadığı sürece ters kanatta sağ ayaklı, koşucu ve savunmayı eksik bırakmayan bir oyuncu lazım. Barış'ı satacaklar, taraftar tepki vermesin diye isimli oyuncu bakıyorlar. Bunun başka açıklaması yok.

Bence Sane'ye bu konuda haksizlik ediliyor defans yardimi gayet iyi.. Defansif En buyuk kusuru gereksiz top kayiplari tehlike oluyor kalemizde

Martinelli sağ ayaklı ve defansa yardım eden birisi aslında bence bizim sisteme uyabilir

U23 kontenjanını kullanmak için ilk sıradaki mevkii sol kanat olmalıydı, doğru dürüst isim bile geçmedi. 23+ kontenjanını MOS, 10 veya stoper için kullanırdım; o pozisyonlarda tecrübe çok daha önemli zira.

Aptallık ya. 50 milyon buna vereceğine 2 tane 20+20 milyonluk orta saha, bir tane 10 luk fişek zenci al. Bir de sol stoper bitti.

Leao için konuşulan 50 bonservis, 10-12 maaş ürkütücü yav. Martinelli' nin total maliyeti daha düşük olacaktır, daha genç ve takım oyununa yatkın deniyor. İzlediysem de hatırlamıyorum nasıl bir oyuncu olduğunu. Hayırlısı bakalım.

Son Chelsea macindaki Leao gercekten bu durumdaysa 10 milyon etmez, her topu ezip kaybeden hantal bir görüntüsü vardi, irta sahan imdat diye bagrirken kanat oyuncu almak tuaf aliyorsanda U23 olandan al kanata

Bizim ana plan neden sol kanat? Kaşarlanmış kontenjan 10 no olması gerek 10sn düşünmek yeter buna

Benim tahminim Martinelli all rounder bir adam olarak görünüyor, o yüzden yeri gelir solda oynatırım, yeri gelir yardımcı forvet gibi, yeri gelir sağda diye düşünerek ilgileniyoruz ki bizde iş yapabilecek tipte bir adam.

Leao'da hangi akla hizmet ısrarcıyız onu anlayabilmiş değilim.

Geri
Üst Alt