Tier 1 Tolgahan: "Galatasaray, Demirović ile kişisel şartlarda anlaşma sağladı!"

Evet gördük Lesley'de müthiş topçunuzu? Siz Seferovic'e de kral muamelesi yapıyordunuz.
ne anlatıyon ne lesley'i ne seferovic'i? konumuz senin söylediğin şeylerin %99unun kolpa olması. Kolpgün'sün işte uzatmamanı tavsiye ederim.

İyi forvet de hocamız bunu on numara sol açık falan oynatıp mundar edecektir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk 11 oyuncusu Stuttgart'ta sakat olmadığı maçlarda genelde ilk 11 oynamış bir oyuncu. Takımı 3-5-2 oynuyor bu da en uçta Undav ile birlikte oynuyordu geçen sezon. Sakatlık yaşadığı bir dönem oldu onun dışında genelde ilk 11 de Undav ile süre buldu.
Hasancım adamın süresi sürekli düşmüş. Başka bir eleman alınca kaktıracak yer arıyorlardı bize çaktılar işte.
İşte planımız var bekleyin, sabırlı olun diye diye getirdikleri nokta takımı.
28 yaşında, anadolu takımı için iyi uygun yetenekte bir adam için 20 milyon + 4 milyon para,yetenekten bağımsız profil sorunlu, profilden bağımsız yaş sorunlu, yaştan bağımsız maliyet sorunlu. Sizin ben yapacağınız işi ya. Yaş niye sorunlu diyen olursa da oğlum bu kadar sıradan bir adam için, takımda bu kadar eksik verken o 10 kişilik kontenjanı kullanamazsın.

esas kötü yanı seneye göndermek istediginde maaşımı verin diyecek ama sıddık gibi genc birini alsan hertürlü satarsın

Hasancım adamın süresi sürekli düşmüş. Başka bir eleman alınca kaktıracak yer arıyorlardı bize çaktılar işte.
İşte planımız var bekleyin, sabırlı olun diye diye getirdikleri nokta takımı.
28 yaşında, anadolu takımı için iyi uygun yetenekte bir adam için 20 milyon + 4 milyon para,yetenekten bağımsız profil sorunlu, profilden bağımsız yaş sorunlu, yaştan bağımsız maliyet sorunlu. Sizin ben yapacağınız işi ya. Yaş niye sorunlu diyen olursa da oğlum bu kadar sıradan bir adam için, takımda bu kadar eksik verken o 10 kişilik kontenjanı kullanamazsın.
Süresi yaşadığı sakatlıktan dolayı düşmüş. Profilin sorunlu olduğuna katılmıyorum ama yaş ve maliyet sorunlu. Yedek forvete u23 üstü kontenjanı harcamak mantıklı değil dediğin gibi.

Süresi yaşadığı sakatlıktan dolayı düşmüş. Profilin sorunlu olduğuna katılmıyorum ama yaş ve maliyet sorunlu. Yedek forvete u23 üstü kontenjanı harcamak mantıklı değil dediğin gibi.
Profilden kastım ücret ve bonservis idi. Yoksa oyuncunun karakteri ile ilgili değil Hasancım.

Veli ağzındaki baklayı çıkar ? Gelip sataşan sensin cevap alınca modluğuna güvenme varsa bir sorun söyle.
kafan mı güzel ya? ne modluğu ne güvenmesi? :asd: olmayan şeyleri olmuş gibi yazıyorsun. adam sana cevap veriyor ondan sonra 1000 tane farklı şey yazıyorsun. dün batrakov morutan gibi diyorsun, hatta boyu morutan'dan uzun diyorsun falan. bilmediğin adamlarla ilgili sürekli kolpadasın. kolpala yani buna itirazım yok sonuçta kolpgün'sün de, millet kolpalarını ortaya çıkarınca abuk sabuk cevaplar verme. kaç yaşında adamsın çocuk gibi modluğa güvenme falan yazıyorsun bir de. ne alakaysa. neyse sabaha kadar yaz bir daha cevap vermeyeceğim alıntına.

Deli gibi kosan bitiriciligi olmayan bir topcu. Osimhen'e yedek olmasini sorun yaratmayacak. Ama Umut Bulut tam tabiri, Bosnak Umut Bulut aliyoruz..

Gecen de yazdim Dunya Kupasinda ve Elemelerde kacirdigi gollere bakarsaniz hayal kirikligina ugrarsiniz.

Geri
Üst Alt