Tier 1 Tolgahan: "Galatasaray, Demirović ile kişisel şartlarda anlaşma sağladı!"

Yedek forvet ve özellikle Osimheni dinlendirmek için fazlalıkla isimizi görür ayrıca defansa bile yardıma gelen bir adam. Fena değil bence

tecrübeli forvet her zaman işe yarar bence u23 yerine bu alınmalı

u23 forvete kimse guvenemez tek kurşun hakkın var u23 ortasaha kanat al orda alternatifin var

forvet alırsan u23 cocuk kötü cıkarsa tek osimhene kalırsın barış forvet oynar sakatlıkta

Icardi Finishing 18
Demirovic Finishing 10

Icardi Pace 10
Demirovic Pace 13 (Ayrıca harekete geçmeden önce olduğu yerde 2-3 adım patinaj çekiyor. Acceleration 6 :)

Tam bir Mitroglou..

Son sezon Adamın ayağı kırılmış 91 gün sakatmış ona rağmen 12 gol atmış bu kadar da boklamayın

İlkay’ın amcasının Galatasaray’a çakmak üzere olduğu dandik oyuncu.

3.sınıf Anadolu takımı futbolcusu.
Sivasspor veya Rizespor alsa olabilir ama bizde olmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bitirici değil ama çalışkan forvet. Tıkandığın anlarda sal öne bir şekilde 3-4 maçta sonuç alırsın. Seferovic haberleri çıktığında nasıl seviniyorduk, daha iyi bir yedek alamayacağımız kesinken şımarmayalım. Ha bence Tel alınmalıydı ama geçti artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tekniği vasat diyorlar, doğru mu.

Ben Balogun istiyorum yedek ST'ye

herif bayagı ıyıymıs nıye boklandı

Hiç tanımıyorum ama acayip gömmüşsünüz

Orhan Uluca almanyadan gelecek topçuları analizde açıkçası en iyisi görürüm, onun videosunu izledim; adam Galatasaray için çok iyi bir ekleme olur diyor.

Geri
Üst Alt