Tier 1 Tolgahan: "Galatasaray, Lesley Ugochukwu için ilk teklifini sundu"

Adamın ortasaha olmasından dolayı kolpa haber gibi geldi

O paraya sol bacağını verirler

Zorunlu satin alma opsiyonu olmasa daha iyi

Lang’i da denedik yüzde yüz performans alamayinca opsiyonu kullanmadik

O sekilde sanki daha iyi olur gibi

Osimhen’e de boyle sacma teklif yapmistik. Sonra pesin yatiramadik diye zorunlu satis bedelinden bile fazla verip aldik. Piyasa belli. Sacma sapan teklifler verip kulupleri uyuz etmeye gerek yok.

bu herif chelseayle çok uzun kontrat yapmıştı 4 5 maç oynadı
oradan southamptona şutladılar orada da göz dolduramadı en son burnleye gitti.
southampton taraftarı genel olarak teknik yoksunu çöp olduğunu düşünüyordu. burnleyde izlemedim ama küme düştüler sonuçta

bu tip heriflerle mi clde başarı hedefleyecez?
sıçmalara başladık yine!

southampton taraftarı genel olarak teknik yoksunu çöp olduğunu düşünüyordu. burnleyde izlemedim ama küme düştüler sonuçta

sıçmalara başladık yine!
Daha iyilerini belli ki alamiyoruz. Genc iyi adamlar burayi tercih etmiyor. Ya boyle adamlara yoneleceksin ya da zar atip Fransa liginde tam parlamamis yetenekleri bulacaksin.

Daha iyilerini belli ki alamiyoruz. Genc iyi adamlar burayi tercih etmiyor. Ya boyle adamlara yoneleceksin ya da zar atip Fransa liginde tam parlamamis yetenekleri bulacaksin.

bu herifi almaya lüzum yok ya
greek süper ligde bile daha iyi opsiyonlar mevcut

sıçmalara başladık yine!
Garantiye gitmek istersen fiyatlar 60 tan, maaşlar 10 dan başlar; o da oyuncu gelmek isterse ki transferde garanti diye bir şey de yoktur.

30-35 vereceksek aradığımız adam bu değil. Bize iki yönlü adam lazım bu arkadaş klasik ön libero.

Geri
Üst Alt