- 3 Temmuz 2012
- 137.968
- 86.840
- 5.338
Bravo o aldıkların kaan ayhana gittiBu yaz almadim henuz Ankaraya gidince aliyorum genelde ..Gecen yaz yaklasik bir 15 bin harcadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo o aldıkların kaan ayhana gittiBu yaz almadim henuz Ankaraya gidince aliyorum genelde ..Gecen yaz yaklasik bir 15 bin harcadim
Bravo o aldıkların kaan ayhana gitti
2 mac var 3 mac yok paran liv hospitaldeOsimheni opucukle mi aldik ulan
2 mac var 3 mac yok paran liv hospitalde
stoper olarak alınır mı zor..
Zorunlu satin alma opsiyonu olmasa daha iyi
Lang’i da denedik yüzde yüz performans alamayinca opsiyonu kullanmadik
O sekilde sanki daha iyi olur gibi
Daha iyilerini belli ki alamiyoruz. Genc iyi adamlar burayi tercih etmiyor. Ya boyle adamlara yoneleceksin ya da zar atip Fransa liginde tam parlamamis yetenekleri bulacaksin.bu herif chelseayle çok uzun kontrat yapmıştı 4 5 maç oynadı
oradan southamptona şutladılar orada da göz dolduramadı en son burnleye gitti.
southampton taraftarı genel olarak teknik yoksunu çöp olduğunu düşünüyordu. burnleyde izlemedim ama küme düştüler sonuçta
bu tip heriflerle mi clde başarı hedefleyecez?
sıçmalara başladık yine!
Daha iyilerini belli ki alamiyoruz. Genc iyi adamlar burayi tercih etmiyor. Ya boyle adamlara yoneleceksin ya da zar atip Fransa liginde tam parlamamis yetenekleri bulacaksin.
Garantiye gitmek istersen fiyatlar 60 tan, maaşlar 10 dan başlar; o da oyuncu gelmek isterse ki transferde garanti diye bir şey de yoktur.bu herif chelseayle çok uzun kontrat yapmıştı 4 5 maç oynadı
oradan southamptona şutladılar orada da göz dolduramadı en son burnleye gitti.
southampton taraftarı genel olarak teknik yoksunu çöp olduğunu düşünüyordu. burnleyde izlemedim ama küme düştüler sonuçta
bu tip heriflerle mi clde başarı hedefleyecez?
sıçmalara başladık yine!
Alalim bu yunan ligindeki super yetenekleri. Okan’a hemen ileteyim.bu herifi almaya lüzum yok ya
greek süper ligde bile daha iyi opsiyonlar mevcut
yine mi tzolakis?bu herifi almaya lüzum yok ya
greek süper ligde bile daha iyi opsiyonlar mevcut
derimAlalim bu yunan ligindeki super yetenekleri. Okan’a hemen ileteyim.