Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.185
- 10.426
- 2.413
Boy poz yerinde, kazma degil, tereyagdan kil ceker gibi rakip oyunculardan top caliyor, teknike benziyor, agir degil , en iyisi daha yasi 22 = valizlerini toplayip gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildiğimiz bir oyuncu değil. Nzonzi kabusundan sonra 2 metrelik orta saha oyuncularına karşı aşırı mesafeliyiz. Al-ver al-ver 90 dkda %97 isabetle 592 pas ile 1.6m çap daire içinde oynayan 0,1 m/sn hızındaki abilerden değildir inş.
Fransa'in merkezinde dogan herifi 10 yas kucuk yazmislar tabi, Allah sana akil fikir versin demek istiyorum ama vermiyor sana iste,.hani irkcilik gibi olmasin ama bu herif en az 30 yasindadir bence
Fransa'in merkezinde dogan herifi 10 yas kucuk yazmislar tabi, Allah sana akil fikir versin demek istiyorum ama vermiyor sana iste,.
Sende siyahi insanlara karsi kiskanclik var 100%,irkcilik gibi olmasin simdi ama bu olabilir dostum
Sende siyahi insanlara karsi kiskanclik var 100%,
onlar dogustan boyle kasli ve uzun olduklari icin asiri ozeniyorsun galiba o yuzden bu yorumlarin hep ayni. Maalesef siyahi irk farkli artik sende kabul etsen iyi olur.