# Tolgay Arslan

tolgay aslana kazma ve yektadan kötü diyenleride gördük, Mehmet ekici bile fark yarattı burada , tolgay aslan ,Selçuk inandan,m.ekiciden üstün oyuncudur ,nokta..

yabanci kontenajani kalkacak... cok daha iyilerini ala biliriz seneye. devre arasinada gereksiz bence.
daha acil mevkiler var transfere. parada muslukdan akmiyor sonucda.
Yerli olarak ama kesinlikle bölgesinde begendigim bir oyuncu.

selçuk kötü değil bu ara bu adamı hiç izlemedim almanya ligi bu ara takibimde değil

6 Ocakta bakalim TFF nin patronlari ne anlatacak. Olumlu/guzel haberler degilse, Tolgay devre arasi makul bir fiyata alinmalidir. Yabanci kurali degisirse gerek kalmaz bencede.

emre çolak ve melo ile nasıl 4-2-3-1 oynayacağız?sneijder ne olacak peki?
4231 şart degil.
Veya birisi hep yedek olur.

____Tolgay Melo Emre
RM _______________Wes
_________Forvet

Veya

Tolgay Melo Emre
______Sneijder
____Burak Transfer

Veya

_________Melo
RM Sneijder Tolgay Emre
________Forvet

6-7 Ocakta açıklanacak yabancı durumuna göre transferi söz konusu olan Hamburg'un kaliteli , gelirse ligde fırtınalar koparabilecek merkez ortasaha oyuncusudur.

Almanya Ligi'ni takip ediyorum. Tolgay cok iyi orta saha. Eger gelirse orta sahayi toparlar.

yabancı kuralı muhtemelen terimin ısrarları ve tüpçünün tekrar seçilme arzusu sebebiyle kalkacak ve ingiltere benzeri olacak tahminim

fakat bu kural sezon içi uygulanamaz zaten

o yüzden tolgay mantıklı karar ben trtden birkac macını izledim hızlı teknik zekası olan bir oyuncu

ama almanyada yasayıp izleyenler takip edenler varsa daha net bilgiler verebilir.

yabancı kuralı muhtemelen terimin ısrarları ve tüpçünün tekrar seçilme arzusu sebebiyle kalkacak ve ingiltere benzeri olacak tahminim

fakat bu kural sezon içi uygulanamaz zaten

o yüzden tolgay mantıklı karar ben trtden birkac macını izledim hızlı teknik zekası olan bir oyuncu

ama almanyada yasayıp izleyenler takip edenler varsa daha net bilgiler verebilir.

Bence kalkacak cunku Hamza hoca biliyormus siniri, zaten Niasse'yi istiyor. Niasse gelse oynamasi hem problem hemde 8 yabancimiz var. 6 ocaki bekleyecegiz..

Tolgay'i buradan izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=p-izO5CGBLs

Ara dönemde hiç transfer yapmayalım bu transferdeki butceyide gelecek sene kullanalım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6-7 Ocakta açıklanacak yabancı durumuna göre transferi söz konusu olan Hamburg'un kaliteli , gelirse ligde fırtınalar koparabilecek merkez ortasaha oyuncusudur.

O kadar da degil. Hamburg'da yasiyorum canli da bir cok defa izledim iyi oyuncudur ama bi Alper Potuk bile degil malesef. Yekta'dan cok is yapacagi kesin ama.

Yabancı sınırı kalkacaksa kadroda bir tane bile Türk oyuncu görmek istemiyorum.

Abartılan kadar iyi değil. Formda bir Emre ve Selçuk'u hiç bir yerli orta sahaya değişmem.

Alper kadar seri değil belki ama oyun görüşü ve mental özellikleri daha iyi gibi.

Birde oyunun kontrolünü eline alabiliyor , tempo açısından falan.

Bir chelseadeki mikel tarzındaki oyuncu .
Görev, system oyuncusu. Çok bir büyük extrası olmayan birisi.
Ama eğitimi ve bundesliga tercübesi ile her takımda az çok iş yapa bilecek birisi.
Çok daha iyilerini buluruz ama yabancı olur oda.
Yerli olarak pek yok. Inler çok daha iyi mesela ama pahalıya patlaya bilir oda ve yaşda olmuş 30 yani.

Geri
Üst Alt