Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.081
- 35.203
- 3.758
alper potuk 2014ün en büyük balonudur,bunuda bize gelmedigi için söylemiyorum benim gözümde bizim aydından en ufak farkı yok
bal yapmayan arı.
bal yapmayan arı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
formda bir seçuk mu?Abartılan kadar iyi değil. Formda bir Emre ve Selçuk'u hiç bir yerli orta sahaya değişmem.
Cok sacma bi bakis acisi.Ciddi ciddi Bundesligada oynayan bir oyuncuyla Turkiye Liginde oynayan bir oyuncuyu mu karsilastiriyorsunuz? Birisi dünyanin en zor liglerinden birisinde oynuyor, diğeriyse, Gekaslarin Balarin 34lük Cicinholarin Kuytlarin fark yarattiği ligde oynuyor. Tolgay Turkiye Liginde oynasa Bundesligadakinin 10 katki kadar seri olur.
Alperle Tolgayi karsilastirmak Balikesirle Dortmundu karsilastirmak gibi bir sey.![]()
Iyi ozaman Augsburg'un 10 numarasi Sneijder'den daha iyi oyuncu dimiSeninkisi sacma degil yani. Bundesligada oynayan bir oyuncuyla Turkiye Ligindeki bir oyuncuyu karsilastirmak?
Iyi ozaman Augsburg'un 10 numarasi Sneijder'den daha iyi oyuncu dimi![]()
Tuğra değil mi Evet net bjk li bu adamBu forumda diğer takim taraftarlarinin yazmasi serbest mi? Gecenin 5inde Bjk Sivas maci konusunu okuyan kisi, o kendini biliyor. bjkli olduğu net bicimde belli. Bugün bir konuda alinti yaptim, cevap veremedi. Sundan soruyorum, beni Chealse forumunda favori listemde Bayernli oyuncu sayisi fazla diye banladilar da, burada bjkli olduğu net bicimde belli olan, sürekli GSli oyunculara sallayan,bjkyi asiri sekilde öven bu kisinin bir GS forumunda hala mesaj yazmasina cok sasirdim.
Bu arada GS forumunda bir kisi gecen 5inde, neden Bjk-Sivas macinin konusunu okur ki?
Tuğra değil mi Evet net bjk li bu adam
Bjk'li değilim ama kafamdaki ve hayalimdeki futbol yöntemine en yatkın kulüp oldukları için bu sene sempatim var. Biz olamayacaksak onların ve dolayısıyla sistemin kazanması için destekliyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
12 yasimdan beri forum kullanirim. ilk defa kötü niyetli ve ortaliği karistirmak amacinda olan üyelerin banlanmadiğini bu forumda gördüm. Sadece bu üye degil. Evrencaglayan nikine sahip fbli bir üye de vardi. O da banlanmadi yanlis hatirlamiyorsam. Mesajlarin ana temasina dikkat edilerek, GSli olmayan üyeler cok kolay anlasilabilir aslinda.
TS forumundaki modlardan birisi benim cocukluk arkadasim. Ben üye olsam, beni bile banlar. GSli olmak bile ban nedeni. Diğer takim forumlarinda da ayni sekilde. Sadece onlarda degil, Avrupada da böyledir. Kötü niyetli olmayi ve ortaliği karistirma amaci gütmeyi birakalim, rakip takim taraftari olmak bile ban sebebidir. Dortmundlu Bayern forumunda banlanir. Juveli Milan forumunda banlanir, Realli Barca forumunda banlanir.