# Tolgay Arslan

alper potuk 2014ün en büyük balonudur,bunuda bize gelmedigi için söylemiyorum benim gözümde bizim aydından en ufak farkı yok

bal yapmayan arı.

Yabancı sınırı eğer düzenlenmez ise alternatif için alınmalı. Oynamasa bile yedek kulübemize zenginlik katar. Yekta gibi adamlar gireceğine bu adam oyuna girer.

Alper ne ya :D Bundesliga da oynayan hemen hemen her topcu bizim ligde fark yaratir.

Futbolcu çöplüğümüze Alper gibi bir kazmayı eklememiş olmamız büyük şans bence.

Ciddi ciddi Bundesligada oynayan bir oyuncuyla Turkiye Liginde oynayan bir oyuncuyu mu karsilastiriyorsunuz? Birisi dünyanin en zor liglerinden birisinde oynuyor, diğeriyse, Gekaslarin Balarin 34lük Cicinholarin Kuytlarin fark yarattiği ligde oynuyor. Tolgay Turkiye Liginde oynasa Bundesligadakinin 10 katki kadar seri olur.

Alperle Tolgayi karsilastirmak Balikesirle Dortmundu karsilastirmak gibi bir sey. :D
Cok sacma bi bakis acisi.

~tap

İyi futbolcu ama çok çok abartmaya gerek yok.Selçukun bitik hallerinde derman olur diye istedik ama öyle gelince tek başına ortasahayı toparlıcak,takımı şaha kaldıracak bi oyuncu değil.Avrupa düzeyinde vasat bi ortasaha ha işimize yarar mı?Yarar tabi ama Tolga Cigerci daha potansiyelli misal bundan.Ben hala Selçukun sene sonunda postalanması taraftarıyım ondan ancak sabunluk olur artık gözboyamasına aldanmayın 2-3 maç adam bitik.

Selçuk gider o zaman Tolgay düşünülebilir.

Iyi ozaman Augsburg'un 10 numarasi Sneijder'den daha iyi oyuncu dimi :D

Kiyaslama yaparken biraz mantikli olmak gerekiyor.
Ausburg un 10 numarasini gençlerbirligin 10 numarasi ile kiyaslarsan daha dogru olur.
Sen Galatasaray in futbolcusunu kiyaslamak istiyorsan o zaman Bayen Munich in futbolcusu ile kiyaslicaksin o zaman anca denk gelir.
Bir ligin orta siralama takimi ile baska bir ligin en iyi takimini kiyaslamak gerçekten biraz saçma.

Almanyada yetisen her futbolcu türkiyede yetisen her futbocludan daha kalitelidir bencede ama bir cogunu buraya getir dükülme ihtimaleri yüksek olur. veya verimleri ordaki gibi alamasin.
nedeni de sudur. almanlarin bütün takimlari systeme dayali futbol oynuyorlar ve systemlerine uygun futbolcu aliyorlar veya egitiyorlar.
sen ise türkiyede bugün böylesin yarin öylesin genelikle....
özelikle anadolu takimlari muthis dengesiz bu konuda. bir hafta cok iyi veya kötü futbol veya system bilmem ne ile oynuyor bir takim, diger haftada o gecen haftadaki izledigim takimin sadece ismi kalmis ama oyun sablonu ucup gitmis yenisi gelmis :)
Bu konuda belki dünyada tek ülkeyiz bunu basara bilen, hemde yilardir.

Vay canına ya! Tolgay Arslan için kazma diyenler var. Senin orta sahanda Gökhan İnler,İlkay Gündoğan,Hakan Çalhanoğlu olduğu için kazma dersin diyeceğim ama onları hayal bile edemiyoruz artık. Emre Çolak'ın 55-60 maçta 1-2 maç iyi oynamasına tav olup, Yekta gibi 0 akılla oynayan bir adamı Tolgay Arslan'a tercih edecekler varsa gelmesin zaten bu çocuk buralara hiç. Gitsin Bundesliga 2'de falan oynasın daha çok değer veririler orada.

Bu forumda diğer takim taraftarlarinin yazmasi serbest mi? Gecenin 5inde Bjk Sivas maci konusunu okuyan kisi, o kendini biliyor. bjkli olduğu net bicimde belli. Bugün bir konuda alinti yaptim, cevap veremedi. Sundan soruyorum, beni Chealse forumunda favori listemde Bayernli oyuncu sayisi fazla diye banladilar da, burada bjkli olduğu net bicimde belli olan, sürekli GSli oyunculara sallayan,bjkyi asiri sekilde öven bu kisinin bir GS forumunda hala mesaj yazmasina cok sasirdim.

Bu arada GS forumunda bir kisi gecen 5inde, neden Bjk-Sivas macinin konusunu okur ki?
Tuğra değil mi Evet net bjk li bu adam

Son düzenleme:
Tuğra değil mi Evet net bjk li bu adam

Bjk'li değilim ama kafamdaki ve hayalimdeki futbol yöntemine en yatkın kulüp oldukları için bu sene sempatim var. Biz olamayacaksak onların ve dolayısıyla sistemin kazanması için destekliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bjk'li değilim ama kafamdaki ve hayalimdeki futbol yöntemine en yatkın kulüp oldukları için bu sene sempatim var. Biz olamayacaksak onların ve dolayısıyla sistemin kazanması için destekliyorum.

Yorumlarini inceledim. Beşiktaşlisin. Böyle yalan söylemeye gerek yok. Hayalinizdeki futbolcular topigine bile hayal ettigimiz İnler'i Beşiktaş kiralamiş yazabiliyorsun. En sevmedigim şey GS'li gibi görünüp rakibi övmek.

Küçük sikeci tinerci alert.

Kimsenin ne düşündüğü umurumda değil. Ben burada kendi bildiğim doğruları yazıyorum. O doğruları başka bir kulüp yapıyorsa onu yazmaktan çekinmem. İsterseniz Bjk'li diyerek yaftalayabilir ve yazdıklarımı o şekilde kabul edersiniz. Benim için sorun olmaz. Kimsenin bakış açısını değiştirmek gibi bir dert edinemeö

Siyasette ekonomide ,ve diger konularda TRUVA ATI nı bilirdimde sporda , futbol da taraftarlar sitesinde İLK kez şahit oluyorum..

Bu TRUVA AT larının görevi ,sempati duydugu TAKIM için , rakibin içini bir şekilde karışıtırp ,kendi tutugu takım taraftarlarına MALZEME vermesini saglamak..
Soralım bakalım BJK--FB lilerin arasında GS lı taraftarları barındıryorlarmı veya o sitelerde CİMBOM yazıldıgında O SİTEDE KAÇ GUN KALIYORLAR..

ŞİKECİ KARDEŞLİGİ nin geldigi son nokta bu olsa gerek...
DELİKANLI ve DÜRÜST-NAMUSLU olan neyse ben oyum der..
.
BJK-FB sitelerinde buradaki mushamayı GS lı olana bizzat kendisi gösterecekmi...
CİNCON yazanların yılardır 8 gollü şike diyenlere burada fazla mushama görmemesi gerek...
Herkesi kandırabilirsiniz ama o VİCDANINIZ sizi başka yerde OFSAYTA DÜŞÜRÜR .
YALAN söyleyip kandıranlarıda kandırırlar..

Yani etme bulma dunyası...

İNSAN OLMAK kolay degil DELİKANLI olmak kolay degil DÜRÜST olmak kolay degil...
.
Neysen onu açıkça söyleki İNSAN lık onuru adına davranılsın sana ....

BJK--FB sitelerinde belki yazıyorsan ,şöylede diyebilirisn ENAYİLERİ--KERİZLERİ kandırıyorum çaktırmadan BJK ı meht ediyorum ..

Arada tartışma çıkarıp HUZURU bozuyorum...

En kızdıgım şeyde BJK lı birinin BJK sitesinde CİNCON yazıpta burada yalan söyleyip KIVIRMASIDIR..:mad:
İncelenirse foya ortaya çıkar.

12 yasimdan beri forum kullanirim. ilk defa kötü niyetli ve ortaliği karistirmak amacinda olan üyelerin banlanmadiğini bu forumda gördüm. Sadece bu üye degil. Evrencaglayan nikine sahip fbli bir üye de vardi. O da banlanmadi yanlis hatirlamiyorsam. Mesajlarin ana temasina dikkat edilerek, GSli olmayan üyeler cok kolay anlasilabilir aslinda.

TS forumundaki modlardan birisi benim cocukluk arkadasim. Ben üye olsam, beni bile banlar. GSli olmak bile ban nedeni. Diğer takim forumlarinda da ayni sekilde. Sadece onlarda degil, Avrupada da böyledir. Kötü niyetli olmayi ve ortaliği karistirma amaci gütmeyi birakalim, rakip takim taraftari olmak bile ban sebebidir. Dortmundlu Bayern forumunda banlanir. Juveli Milan forumunda banlanir, Realli Barca forumunda banlanir.

Bu konu hakkında daha fazla polemiğe girmek istemiyorum ama cevap vermem gereken bazı hususlar var.
-Birincisi Bjkli değilim. Bunu yaptığım yorumlara dayanarak söylüyorsanız şunu kabul edebilirim, buradaki birçok arkadaş gibi futbola renklerden ibaret bakmıyorum. Kendi fikrime uygun olan doğrular ve yanlışlar olarak bakıyorum. Bu sebeple yarın bu doğruları Galatasaray yapsa aynı şekilde öveceğim gibi Fb yapsa dahi aynı şekilde överim. Aynı şekilde tuttuğum takımın yaptığı yanlışları kendi taraftar platformunda dile getirmekte hakkımdır sanırım.
-İkinci olarak gecenin 5'inde Bjk-Sivas maç başlığında olmamı Bjkli olmamla bağdaştırman ilk bakışta mantıklı gözükebilir ama benim hayatımın,yaşam biçimimim,çalışma ve uyuma saatlerini bilememenden ötürü haksız bir ithama dönüşebilir.
-Son olarak burada truva atı olarak taraftarı gaza getirip birbirine düşürmeye çalıştığımı yazanlar olmuş. Saygım var fakat buna örnek bir tane mesaj gösterebilir mi acaba? Ben buraya futbol konuşmaya,yazmaya geliyorum. Yazdıklarımı fanatik bir Galatasaray taraftarı olarak değil objektif olmaya çabalayan bir futbolsever olarak görülmesini dilerim.
Sevgiyle kalın...

Geri
Üst Alt