# Tolgay Arslan

@Hakan Delikanli Ne düşünüyorsun bu oyuncu hakkında, çöp mü?

Yok kesinlikle cöp degil. Ama nasil kullanacagina bagli iste. Playmaker da oynayabiliyor kendisi. Ama ben orda kullanmam mesela. Selcuk icin oynayacaksa defansif acidan hala yetersiz kaliyor takim. Degisen birsey yok.

Tolgay'in teknik kapasitesi iyi durumda. Topla sakin ve bana göre su an ki Selcuk'tan cok daha iyi oyun kuruyor. Yabanci sinirlamasini düsünürsek kesinlikle alinabiliyorsa alinsin derim. Iyi alternatif olur. Ama kisa sürede fark yaratir mi kararsizim.

Bu arada Tolgay'in istatistiklerine göre oyuna direk katkisi olmadigini düsünenler olur. Aldanmayin, genel olarak ataklari yönlendiren paslari veriyor zaten. Hamburg zaten Playmaker rolünde kullanmiyor kendisini yanilmiyorsmam.

Ama yine diyorum, ben derdim defans sorunumuz. Selcuk-Melo ikilisi yetersiz kaliyor iste bu acik ve net. Takim savunmasini ögrensin su takim artik.

Yok kesinlikle cöp degil. Ama nasil kullanacagina bagli iste. Playmaker da oynayabiliyor kendisi. Ama ben orda kullanmam mesela. Selcuk icin oynayacaksa defansif acidan hala yetersiz kaliyor takim. Degisen birsey yok.

Tolgay'in teknik kapasitesi iyi durumda. Topla sakin ve bana göre su an ki Selcuk'tan cok daha iyi oyun kuruyor. Yabanci sinirlamasini düsünürsek kesinlikle alinabiliyorsa alinsin derim. Iyi alternatif olur. Ama kisa sürede fark yaratir mi kararsizim.

Bu arada Tolgay'in istatistiklerine göre oyuna direk katkisi olmadigini düsünenler olur. Aldanmayin, genel olarak ataklari yönlendiren paslari veriyor zaten. Hamburg zaten Playmaker rolünde kullanmiyor kendisini yanilmiyorsmam.

Ama yine diyorum, ben derdim defans sorunumuz. Selcuk-Melo ikilisi yetersiz kaliyor iste bu acik ve net. Takim savunmasini ögrensin su takim artik.

Anlattıklarına göre Oğuzhan stilinde bir oyuncu. Seviyesi onun kadar var mı sence?

Takım savunmasını ve hücumunu ancak fizik/zeka/teknik kapasitesi ortalama üstü futbolculardan kurulu kadromuz olduğu zaman öğrenebiliriz Hakan, kadro mimarisi berbat ve tonla çöp adam var malum.

Anlattıklarına göre Oğuzhan stilinde bir oyuncu. Seviyesi onun kadar var mı sence?

Takım savunmasını ve hücumunu ancak fizik/zeka/teknik kapasitesi ortalama üstü futbolculardan kurulu kadromuz olduğu zaman öğrenebiliriz Hakan, kadro mimarisi berbat ve tonla çöp adam var malum.

Zor bi soru. Ikisinin de potansiyeli var. Birde Hamburg zaten Tolgay'i dedigim gibi daha geride kullaniyor yanilmiyorsam. Nuri Sahin gibi mesela. Oguzhan ise zaman zaman, Fernandes'e bagli, direk forvet arkasi veya Playmaker oynuyor.

Bana göre ikisi birbirine yakin oyuncular. Özellikle iki oyuncunun teknik beceresini düsünürsek, ciddi farklar yok bana göre. Belki Oguzhan dribbling konusunda daha iyi olabilir. Ama Tolgay'i nasil kullanacagina bagli iste.

Bir kac sene önce mesela Gündogan'i hatirlayin, ayni Tolgay gibi kullaniliyordu. Bi geride bi ilerde. Bugün Dortmund'un en önemli oyuncusu, CM oynuyor. Ben Gündogan'i mesela CAM oynatmam. Aynisi benim gözümde Tolgay icinde gecerli. Oynatmam orda.

Ilkay Gundogan gibi oynatiliyor galiba, zaten bizim istedigimiz de o sekilde

ilk görüşmeler olumlu geçmiş,anlaşmak üzereymişiz.

Önce Selçuk,Muslera,Sneijder,Drogba yazılır sonrasında kadro tamamlanır.Değil Tolgay,Tolgay'ın kralını getirseniz Selçuk kesilmez.

Tolga Ciğerci de var o da Galatasaraylıydı olmazsa onu alalım.

iyi katkı verebilme ihtimali olan her türk oyuncu YABANCILARDAN DAHA ÖNEMLİ...

Süper Ligdeki her yerli futbolcuya 5 basar Tolgay ve Hakan.

gelirse 1 yıl yedek bekler kendisine klüp arar oynayabileceği yerde kalsın.

gelsin bu herif. fizigi saglam bir herif. topu iyi sürüyor. selçuga tehdittir bu.

Geri
Üst Alt