# Tolgay Arslan

Hamburg hani 600.000 de direniyordu.

Ucuza kapatmışlar. Tolgay da yabancı sınırı kalkmadan son vurgunu yapmış 1 Milyon ile.

I am the one who knocks!

Bedavaya almışlar resmen.

Yerli yabancı tartışmasına gerek yok. Yerli de olsa yabancı da olsa Tolgay 500.000 e alınır.Bir gel dememize gelirdi . Orta saha için Meloyu stoper çekip Tolgayı alırdın çok yararlı olurdu. Ama niye bilmiyorum çekildi bizimkiler

Arsenal maçı

oha yani...

B79Dv2bCAAAHnOl.jpg

ortalik karisdi twitterde :)

Tolga Ciğerci asıl kaliteli olan bu adam değil
Aylardır sakat. Berlin bonservisini aldı ama bu sezon daha hiç bir maç oynayamadı.

Vallah Türkiye standardında kaliteli olabilir ama Almanya da pek tutmuyorlar bunu. Kazma gözüylr bakıyorlar.

Mönchengladbach da kiralık oynarken herked korkuyordu bonservisini alacaklar diye sonra allahtan gitti Berline.

Bence bize göre değil Tolga, göbeğe çok daha iyi oyuncu almak lazım yeni sezonda.

I am the one who knocks!

Aylardır sakat. Berlin bonservisini aldı ama bu sezon daha hiç bir maç oynayamadı.

Vallah Türkiye standardında kaliteli olabilir ama Almanya da pek tutmuyorlar bunu. Kazma gözüylr bakıyorlar.

Mönchengladbach da kiralık oynarken herked korkuyordu bonservisini alacaklar diye sonra allahtan gitti Berline.

Bence bize göre değil Tolga, göbeğe çok daha iyi oyuncu almak lazım yeni sezonda.

I am the one who knocks!

bende pek begenmiyorum berlindeki tolgayi vallahi :)
Sakatlik gecirmis bu arada. oynuyor yine arada sirada. Bizde yerliler arasinda is yapar bence ama begenmiyorum stilini . kazmalik var biraz dedigin gibi belki ondan.

I am the one who knocks!

Yok biz alalım demedim zaten ama bundan daha iyiydi çok iyi çıkış yapmıştı şimdiki durumunu bilmiyorum.. İkisi arasında kıyasla ciğerci daha yırtıcı enerjik bence bundan daha iyiydi.. velhasıl bişey kaybetmedik diyeceğim o

tolgay 1,5 milyon etmez etmez yillik
sinir kalktiktan sonra 3 sene boyunca daha bu parayi alacak
o maasa ne adamlar alinir

300 B Euro gibi komik bir rakama alınmış iyi bir alternatif , ancak verilen maaş fazla.

Ligde çok iyi işler çıkarabilir , sonuçta bu gözler Almanya 2.Lig'den gelen Olcay'ın yaptıklarını da , bitik Ekici'nin Trabzonspor'da nasıl oynadığını , ligde nasıl iyi maçlar çıkarttığını da gördü.

Biz Trabzondan baska takimdan oyuncu transfer edemeyiz. :D Baska oyuncu alalim bir kere de yahu degisiklik olsun :D

Besiktasla anlasmis diyolla besiktas hep mantikli transfer yapiyor.Alman alt yapili turkleri topluyorlar.

tinercilerin yönetimi kıskandıracak derecede mantıklı işler yapıyor helal olsun. tolgaya 1.5+2 yıllık sözleşme imzalatarak yerli oyuncunun kulübe kazık çakmasına da engel olmuşlar. üstelik aldıkları oyuncuların yıllık ücretlerini de baya düşük tutuyorlar. darısı bizim başımıza diyeceğim ama olcan hamit burak selçuk gibilere milyonlar veren keriz yönetimlerden bi türlü kurtulamıyoruz.

tolgay çok iyi oyuncudur ,Selçuk artı yekta kesinlikle tolgay etmez, tamamen hurda olmuş kadromuzda nerdeyse bedevaya neden tolgay alınmazda çöp Selçuk,hamit,yekta,aydın,olcanlara kat be kat fazla para verilir anlamak mümkün değil..

Trabzonspor 2.2, maç başı 20 ve 1 imza parası teklif etmiş. Böyle bir haber var.

Doğruysa eğer Trabzonspor muhtemelen gömü buldu. Bu kadar para harcamazlardı transfere.

Geri
Üst Alt