Tom Lammens: "Bana kalsa, kardeşim için Galatasaray daha iyi bir tercih olurdu"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1758013716870.webp

Tom Lammens, Het Nieuwsblad'da kardeşi Senne Lammens'in transferi hakkında konuştu. Tom Lammens, Senne Lammens'in neden Türkiye'ye değil de İngiltere'ye transfer olmak istediğini açıkladı.

Tom:

"Galatasaray'da çok kaliteli oyuncular var, her sezon kupalar için oynuyorsunuz ve Avrupa'da büyük bir taraftar kitlesine sahipler. Senne, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile hemen fark yaratabilirdi."

"Başlangıçta Manchester United'a transfer konusunda şüpheliydim ve Galatasaray'ı daha doğru bir tercih olarak gördüğümü kendisine ilettim, çünkü United'da özellikle son dönemde birçok oyuncu baskıya yenik düşmüş ve tam potansiyellerine ulaşamamıştı."

"Ancak kardeşim bana Türkiye'ye transfer olmaktansa Old Trafford'a transfer olmak istediğini anlattı."

"Ama nihayetinde kararı vermek zorunda kalan Senne'ydi. United ona en iyi hissi verdi dedi bana. Bunun bir nedeni de United'ın kaleci scoutu olan Tony Coton'un onu neredeyse bir yıldır takip ediyor olması ve niteliklerine çok güvenmesiydi."

"Kulübün eski iyi günlerine dönmesini arzuluyorum ve Senne'nin buna katkıda bulunabilmesi de harika olurdu."

Bu arada ManU yerine bize gelmek her oyuncu için daha iyi.

Osimhen geçen sene ManU'ya gitseydi mesela şuan teneke bağlanmıştı bile çoktan. Osimhen bile diyorum.

Böyle bi karadeliğe dönüştüler.

Kaleye 2 kişi geçse yine Manu'da başarılı olamaz gibi.

Oyuncu’nun kendisi cevresindeki arkadaslarina defalarca Türkiye’ye transfer olmak istemedigini söylemisti

Olaya Man united olarak bakmiyor,premier lig’e gidiyorum kafasindaydi

Bu yüzden bize transfer olmak istemedi,kardesi de ayni sekilde aciklamis

Bu tarz oyunculari almak zordur cünkü sadece oyuncu degil menajeri ve milli takim yetkilileri de dahil oluyorlar sürece

Potansiyel varsa dogru sekilde gelisim saglamasi icin fikir belirtiyorlar genc yastaki oyunculara

"Galatasaray'da çok kaliteli oyuncular var, her sezon kupalar için oynuyorsunuz ve Avrupa'da büyük bir taraftar kitlesine sahipler. Senne, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile hemen fark yaratabilirdi."

yabancıların gözünde böyle intiba bırakmak önemli. CL de önümüzdeki senelerde bir kaç tane ilk 24 ve çeyrek final yaparsak albenimiz daha da artar.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yabancıların gözünde böyle intiba bırakmak önemli. CL de önümüzdeki senelerde bir kaç tane ilk 24 ve çeyrek final yaparsak albenimiz daha da artar.
Genç ve ucuz yıllık ücretli ,potansiyel oyuncu alabilmemizin tek çaresi cl başarısnda yatıyor zaten

Tom Lammens, Het Nieuwsblad'da kardeşi Senne Lammens'in transferi hakkında konuştu. Tom Lammens, Senne Lammens'in neden Türkiye'ye değil de İngiltere'ye transfer olmak istediğini açıkladı.

Tom:

"Başlangıçta Manchester United'a transfer konusunda şüpheliydim ve Galatasaray'ı daha doğru bir tercih olarak gördüğümü kendisine ilettim, çünkü United'da özellikle son dönemde birçok oyuncu baskıya yenik düşmüş ve tam potansiyellerine ulaşamamıştı."

"Ancak kardeşim bana Türkiye'ye transfer olmaktansa Old Trafford'a transfer olmak istediğini anlattı."

"Ama nihayetinde kararı vermek zorunda kalan Senne'ydi. United ona en iyi hissi verdi dedi bana. Bunun bir nedeni de United'ın kaleci scoutu olan Tony Coton'un onu neredeyse bir yıldır takip ediyor olması ve niteliklerine çok güvenmesiydi."

"Kulübün eski iyi günlerine dönmesi arzuluyorum ve Senne'nin buna katkıda bulunabilmesi de harika olurdu."
bu haberin Nieuwsblad linki var mi reis

Geri
Üst Alt