- 16 Haziran 2010
- 204.108
- 156.202
- 6.838
Tom Lammens, Het Nieuwsblad'da kardeşi Senne Lammens'in transferi hakkında konuştu. Tom Lammens, Senne Lammens'in neden Türkiye'ye değil de İngiltere'ye transfer olmak istediğini açıkladı.
Tom:
"Galatasaray'da çok kaliteli oyuncular var, her sezon kupalar için oynuyorsunuz ve Avrupa'da büyük bir taraftar kitlesine sahipler. Senne, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile hemen fark yaratabilirdi."
"Başlangıçta Manchester United'a transfer konusunda şüpheliydim ve Galatasaray'ı daha doğru bir tercih olarak gördüğümü kendisine ilettim, çünkü United'da özellikle son dönemde birçok oyuncu baskıya yenik düşmüş ve tam potansiyellerine ulaşamamıştı."
"Ancak kardeşim bana Türkiye'ye transfer olmaktansa Old Trafford'a transfer olmak istediğini anlattı."
"Ama nihayetinde kararı vermek zorunda kalan Senne'ydi. United ona en iyi hissi verdi dedi bana. Bunun bir nedeni de United'ın kaleci scoutu olan Tony Coton'un onu neredeyse bir yıldır takip ediyor olması ve niteliklerine çok güvenmesiydi."
"Kulübün eski iyi günlerine dönmesini arzuluyorum ve Senne'nin buna katkıda bulunabilmesi de harika olurdu."