İrfan Akça
Sarı Üye
- 30 Kasım 2008
- 237
- 0
- 1.286
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma
Oranında neyine güvenirsiniz bilmiyorum ki.. Adamlar Semih'i otuz defa getirip,götürdüler bunun 10larca örneğide var şimdi saymaya gerek bile yok.ScoutGS ne dediyse çıkmıştır.Bi' tek Sercan olayında problem çıktı onuda zaten İbrahim Yazıcı boşmuş o yüzden sıkıntı olacağını zannetmiyorum.İnşaAllah fazla bekletmeden gelirlerde formaya isimlerini yazdırırım.
bu gsscout sitesine nsl üye olunur ? üyen olan varsa forumda daha detaylı bilgi sağlayabilme ihtimali var mI ? bilemiyorm açıkçası şaştım kaldm . türkspor uzun zamandır takip ettiğim ve açıkçaı inandığın site ama innmak istemiyorum bu son haberine![]()
ve gsscout ile fossa o kadar transfer bildi deniyor. ben takip etmiyorum bu siteleri bu güne kadar.
Oranında neyine güvenirsiniz bilmiyorum ki.. Adamlar Semih'i otuz defa getirip,götürdüler bunun 10larca örneğide var şimdi saymaya gerek bile yok.ScoutGS ne dediyse çıkmıştır.Bi' tek Sercan olayında problem çıktı onuda zaten İbrahim Yazıcı boşmuş o yüzden sıkıntı olacağını zannetmiyorum.İnşaAllah fazla bekletmeden gelirlerde formaya isimlerini yazdırırım.
da