# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

bu gsscout sitesine nsl üye olunur ? üyen olan varsa forumda daha detaylı bilgi sağlayabilme ihtimali var mI ? bilemiyorm açıkçası şaştım kaldm . türkspor uzun zamandır takip ettiğim ve açıkçaı inandığın site ama innmak istemiyorum bu son haberine :D :D ve gsscout ile fossa o kadar transfer bildi deniyor. ben takip etmiyorum bu siteleri bu güne kadar.

Oranında neyine güvenirsiniz bilmiyorum ki.. Adamlar Semih'i otuz defa getirip,götürdüler bunun 10larca örneğide var şimdi saymaya gerek bile yok.ScoutGS ne dediyse çıkmıştır.Bi' tek Sercan olayında problem çıktı onuda zaten İbrahim Yazıcı boşmuş o yüzden sıkıntı olacağını zannetmiyorum.İnşaAllah fazla bekletmeden gelirlerde formaya isimlerini yazdırırım.:)

renktaşlar bu scoutgs klüpte Scout çalışanı falanmı haber kaynağı sağlam yani .... bekliyorum.

"Someone, who has a reliable source within the club, is pretty convinced that Rosicky (along with Ledesma) is moving to Galatasaray. Not sure if it's true, but his sources in Turkey are legit most of the time."

"The guy is mostly right when it comes to Turkish transfers for what it's worth. Wouldn't post it here if the this was lying all the time. He apparently knows some people who work for Galatasaray."

Arsenal Mania - Forum - View topic - Tomas Rosicky

ntvsporda dile getirmedi cana ve pino transferleri 2 saat içinde basında yer bulmuştu , garip gerçekten, bunca yalan haber yapan basın,güvenirliği olan br siteninin haberini kaile almaması garip

"Someone, who has a reliable source within the club, is pretty convinced that Rosicky (along with Ledesma) is moving to Galatasaray. Not sure if it's true, but his sources in Turkey are legit most of the time."

"The guy is mostly right when it comes to Turkish transfers for what it's worth. Wouldn't post it here if the this was lying all the time. He apparently knows some people who work for Galatasaray."

Arsenal Mania - Forum - View topic - Tomas Rosicky

Ben dedim tutuşmuşlardır belki ama pek sallamamışlar gidebilir falan yazmışlar.Bazıları Wenger bırakmaz yazmış vs

barış özbek varken ne ledesması ne rosicky'si???

şaka maka ne iş bu 2 isim :D:D:D

Kulübümüzün İnternet sitesinde böyle bir açıklama hala yok, resmi sitede ilan edilmeden bu tür haberlere inanmıyorum artık.

İkiside çok iyi futbolcular.İkisininde alınmasına inanılmaz derecede sevindim.Bir an önce resmi sitede açıklasa da rahatlasak artık... :)

dereyi gormeden paçalari sivamayalim, nolur nolmaz, isin içinde rezil olmakta var

Tüm sitelerde iş bitti gözüyle bakılıyor ama resmi açıklama henüz yok. Bakalım merakla bekliyoruz. 2 isimde tam begendigim futbolcular.

ikiside inanılmaz isimler, inşallah hüsrana uğramayız arkadaşlar...

Emirates Cup'ı izleyenler Rosicky'i bir yorumlasa, nasıl şuanki durumu :)

Ya Güntekin bu Ledesma kimdir?Ayhandan ne farkı var.Gs büyük bi camia ben böyle futbolcuları yakıştıramıyorum.Daha iyi oyuncular almalılar.Hocam ınter bu yıl 15 m. euro verdi bu oyuncuya.Ya güntekin verdilerde neden almadılar o zaman madem büyük futbolcu neden bırakıyorlar.Ama ledesma ıntere gönderilmediği için başkanla tartıştı ve kadro dışı kaldı,son haftalarda oynadı ve Lazio kümede kaldı.Bence vasat bi oyuncu Güntekin:)

böyle bi sohbet geçebilir yakın zaman:asd:da

Bu transferler açıklanırsa en erken Pazartesi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt