# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

ntvspor a göre geçen hafta polak imzalamaya gelcekti,geçiniz,scoutgs ye güvenirim ben.

yarın herşey belli olur eğer açıklanmassa transferler kesin bi sorun var demektir

ScoutGs de kendini kapadı herşeye Ne yorum yazabiliyorsun nede üyelik alabiliyorsun nede forumu inceliyebiliyorsun ?

ScoutGs de kendini kapadı herşeye Ne yorum yazabiliyorsun nede üyelik alabiliyorsun nede forumu inceliyebiliyorsun ?

Sanırsam transfer olmadan önce de üyelik alımı kapatılmıştı heralde. Ayrıca bakıyorum forumlara hiç bir tedirginlik göremiyorum hala kimsede.

Rosicky icin onemli olan Pavel'dir. Jiri ise sevilmeyen, para icin kosan, dogrusu biraz da hileci bir adam.

ingilizcen varsa üstteki linki oku renktaş, orda epey bişeyler yazıyor...

Zaten İngiltere üyesiyim. :)

Yukardaki haberde ''ben anlamamis olabilirim'' ama bana pek birsey ifade etmedi.

Saat farki sebebiyle İngiltere'de biraz daha sure ilerlesin, telefon iletisime gececegim.

Rosicky'in menagerini tanimiyorum. Arsenal scout ekibinden kimse ile arkadasligim yok. Belki bizim ekip birsey biliyor olabilir.

Palamuttan sallayıp durdularsa, bu Rosicky ve Ledesma haberi kolpaysa yiyecekleri küfürleri görmemek için böyle bir yola başvurmuşlardır tabi bu küfür yemelerine engel mi? Hayır! İçinden geçen yeter bu insanların :D

Yukardaki haberde ''ben anlamamis olabilirim'' ama bana pek birsey ifade etmedi.

Saat farki sebebiyle İngiltere'de biraz daha sure ilerlesin, telefon iletisime gececegim.

Rosicky'in menagerini tanimiyorum. Arsenal scout ekibinden kimse ile arkadasligim yok. Belki bizim ekip birsey biliyor olabilir.

Bizim ekip? Bu ekip forumlarda mı gezer?

O verilen link nerdeyse 1 hafta öncesine ait

renktaş kısacası bu sene wenger'in en büyük kozu olacağım, oynadığım her takımda oyun kurucu oldum ama bunu arsenalde yapamadım şu ana kadar fakat bu sene gerçekleştirecem gibisinden laflar etmiş... ayrıca bir trophy'den bahsediliyor bu sene alacağım onu iddialıyım falan demiş...

tarihi ne bu olayın yani ne zaman demiş bunları eski mi yeni mi?

Bizim ekip? Bu ekip forumlarda mı gezer?

Nasil aciklanir. Soyle soylerim, bagimsiz bir Scout ekibi calisaniyim. Bize bagislanan butceler sonucu, her sene kimi ülkelerde, kimi maclara gider, tarama yapar bunuda kulüplere sunariz.

Bu forumda Orkun benim icin aile sayilir. Bu siteyi o soyledi. :) Bu sezon Turkish League'nin ilk yarisinda tarama yapacagim. Sonra İngiltere'de geri gidis yapacagim.

aldığım duyumlara göre, t s net ile scout gs birleşip site kurcaklarmış

P.tesi aksamustu hersey belli olur, 1 gun var yani, karamsar olmaya luzum yok.

sabır ya azıcık sabır kaç ayrdır bekliyoruz 2 kıçı kırık haberle ortalıg toz duman kaplamış sakin olun duyumları veren herhangi bi site değil scoutgs..

güvenin bu adamlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt