# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

sabır ya azıcık sabır kaç ayrdır bekliyoruz 2 kıçı kırık haberle ortalıg toz duman kaplamış sakin olun duyumları veren herhangi bi site değil scoutgs..

güvenin bu adamlara.

Güveniyoruz ama Klubumuz Çok geç kaldı Transfer yapmakta ve zaman ilerliyor hala açıklanmaması canımızı sıkıyor

Arkadaşlar,

Ne bekliyorsunuz cidden anlamıyorum. Galatasaray' da dedik, daha ötesi var mı? Açıklama ne zaman yapılacak bilmiyoruz, niye bekleniyor bilmiyoruz. Vardır elbet bir bildikleri.

Biz de sizin gibi bekliyoruz. Bakalım bu hafta netleşir herşey.

ScoutGS'den...

Rosicky'nin menajeri "herhangi bir görüşme olmadı" dedi diye haber çıkmıştı bugün.

En gec Cuma gününe kadar aciklanacaktir 2 transferde... Ntvspor, Lig Tv gibi kanallarin kolpa sitelerden farki kalmadi. Maclar disinda acip izlemiyorum Lig Tvyi, keza nontvyi hic izlemiyorum, gerek de yok.

En gec Cuma gününe kadar aciklanacaktir 2 transferde... Ntvspor, Lig Tv gibi kanallarin kolpa sitelerden farki kalmadi. Maclar disinda acip izlemiyorum Lig Tvyi, keza nontvyi hic izlemiyorum, gerek de yok.

Devre arası var daha,acele etmeye ne gerek var.

Yıgıt bey hıcbır bılgınız yokmu rocısky ıle ılgılı en azından gorustuklerını fılan duydunuz mu acaba...

Uzgunum. Hic bir tanidigim Arsenals scout yok. Tanidigim insanlarla goruyorum surekli zaten. Onlarda pek bir sey bilmiyor.

Daha dogrusu, Rosicky ile gorustugumuz kesin. Ama sonuc hakkinda bilgi yok.

Ledesma'yla ilgili aradığım bilgiyi Interli bir arkadaştan aldım. İyi yönleri: paslarının iyi olması, kolay sakatlanacak çıtkırıldım bir isim olmaması, pozisyon üretebilen bir isim olması, oyunu yönlendirebilmesi.

Buraya kadar her şey güzel gözüküyor ama aradığımız box-to-box orta saha tanımına uymayan özellikleri var: Dinamo gibi bir adam değil ve defansif olarak iyi sayılmaz. Bu iki özelliğinin olmaması, soru işaretlerini beraberinde getiriyor. Daha çok tekniğiyle ön planda olmasına rağmen, skor üretmekte de sorunları varmış. Bazı arkadaşların abarttığı gibi duran topları da iyi sayılmazmış. Bana Elano'yu hatırlatıyor bu bilgiler ışığında. Bu da yanlış transfer olabileceğini gösteriyor.

Elano satıldıktan sonra 3 transferde açıklanacak deniliyor acaba prensip anlaşmaları yapıldıda ilk ödemeler yapıldıktan sonra mı açıklanacak diye düşünüyorum 3 fubolcu için. Elano'dan gelecek para ile bu 3 futbolcunun(baptista ve altidore de olabilir) ilk ödemeleri yapılabilir prensip anlaşmasıda ödemelerden sonra resmiyete dökülebilir diye düşünüyorum...

İtalya ligini takip eden birisi olarak Ledesma'nın bizim orta sahaya ilaç olacağını rahatlıkla söylerim. İtalyada oynayan David Piarro, De Rossi, Montolivo gibi adamların bir tık altındadır denilebilir. Oyunu çok iyi görür, iyi açar. Kolay kolay top kaybetmez, pas yüzdesi yüksektir. Gelişine bam güm çakar, büyük maçlarda ayrıca motive olur ve farklı oynar. Dinamo gibi olmasına da gerek yok kanımca. İstediğimizi yaparsak oyunu zaten rakip sahaya yıkmış olacağız ve bunu başardığımızda teknik seviyesi yüksek adamlardan ince işleri görürüz. Yani dinamoluk bir durum olmayacak.

Defansif olarak da iyidir bence. Yani pozisyon bilgisi vardır, alanını iyi kapatır. Çok iyi top kapar falan diyemem tabii.

Gelin artık, çok beklettiniz.

Ledesma'yla ilgili aradığım bilgiyi Interli bir arkadaştan aldım. İyi yönleri: paslarının iyi olması, kolay sakatlanacak çıtkırıldım bir isim olmaması, pozisyon üretebilen bir isim olması, oyunu yönlendirebilmesi.

Buraya kadar her şey güzel gözüküyor ama aradığımız box-to-box orta saha tanımına uymayan özellikleri var: Dinamo gibi bir adam değil ve defansif olarak iyi sayılmaz. Bu iki özelliğinin olmaması, soru işaretlerini beraberinde getiriyor. Daha çok tekniğiyle ön planda olmasına rağmen, skor üretmekte de sorunları varmış. Bazı arkadaşların abarttığı gibi duran topları da iyi sayılmazmış. Bana Elano'yu hatırlatıyor bu bilgiler ışığında. Bu da yanlış transfer olabileceğini gösteriyor.

Cana'yla(bazen de Sarp) oynayacagı için savunmada ekstra olması gerekmeyebilir, savunmada kendi işini yapsın yeter. Skorer değil dogru ama eger ondeki 4'lu den 3'u skorer olursa sorun olamz o da. Lincoln-Kewell-Arda-Baros varken skor sıkıntımız olmadı cunku Arda dısında hepsi skorerdi, gol tehditi vardı. Oysa (Elano)-Keita-Gio-Arda-Jo olunca direkt gol tehditi, becerisi olan adam sayısı ve niteliği azaldı, baskılı oynasak bile skora yansıtamadık.

serhat nerden baktın bilmiormda izlediğim maçlarda hiç öyle görünmedi:o

İtalya ligini takip eden birisi olarak Ledesma'nın bizim orta sahaya ilaç olacağını rahatlıkla söylerim. İtalyada oynayan David Piarro, De Rossi, Montolivo gibi adamların bir tık altındadır denilebilir. Oyunu çok iyi görür, iyi açar. Kolay kolay top kaybetmez, pas yüzdesi yüksektir. Gelişine bam güm çakar, büyük maçlarda ayrıca motive olur ve farklı oynar. Dinamo gibi olmasına da gerek yok kanımca. İstediğimizi yaparsak oyunu zaten rakip sahaya yıkmış olacağız ve bunu başardığımızda teknik seviyesi yüksek adamlardan ince işleri görürüz. Yani dinamoluk bir durum olmayacak.

Defansif olarak da iyidir bence. Yani pozisyon bilgisi vardır, alanını iyi kapatır. Çok iyi top kapar falan diyemem tabii.

Dediğim gibi ben elçiyim. Arkadaşın söyledikleri bunlar. Bana Elano'nun biraz daha iyisini hatırlattı söylenenler. Sen de onaylamışsın. Gerçi yazdığına kafam karıştı. De Rossi, Pizarro ve Montolivo'nun bir tık altı demişsin. 3 farklı stilde adam saymışsın burada. Neyse. Bize daha çok dinamo gibi, defansif olarak iyi, mobil bir adam lazım. Bu 3 kritere uysun, daha sonra tekniğini ve paslarını konuşalım.

O değil de bu scoutgs ne derse doğrudur görüşü neden arkadaşlar?

Adamlar geçen sene Emana bitti, Sercan hayırlı olsun dediler ama fos çıkmıştı

serhat nerden baktın bilmiormda izlediğim maçlarda hiç öyle görünmedi:o

Herkes maç izleyebilir ama herkes iyi analiz edemez. İtalyan adam senden daha çok izlemiştir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt