# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

fener de niang la anlaşmış kulüplerimiz yine 30 yaşındaki adamları toplamaya başlamış.

ben bu sene yine anadoludan şampiyon çıkacağını tahmin ediyorum.bu kafa yapısı ile büyüklerden bi halt olmaz.

30 yaş almak kötü değildir ki. 33-34 yaşı anlarım da 30 yaş o kadar yaşlı değil. Zaten bir futbolcunun en verimli çağı 26-32 yaşları arasındadır.

Rosicky sakatlık falan demişsin de bu adam geçen sene 30'dan fazla maç oynadı, 6-7 şampiyonlar ligi oynadı, daha dünkü maçta oynadı.

Eleştiri yapacam diye saçmalamaya gerek yok.

Cahilliğime bağışlayın,Scout Gs kimdir ?

Tamam Vurmayın artık adam öldü :o

Transferleri daha önceden bilen bir site. Cana, Pino ve daha birüsürü transferi önceden bilip, paylaşmışlardı.

İnşallah bunlarıda bilirler,fakat ben şahsen Rosicky'nin geleceğini zannetmiyorum.Adam Cl'yi bırakıp neden gelsin? İnşallah yanılırım ama çok zor.

Rosicky için sadece pazarlık yapılıyormuş her konuda anlaşılmış, bilmiyorum sakatlık yaşamazsa gerçekten iyi transfer.

porto demişken Bruno alvesi satmıslar 22 milyon €

Genoda mukemmel bi iş yapmıs 8 mn € ya Rafinhayı almıs

scoutgs

"Transfer bedelleri Hakkında bilgi veririz,diğerlerine itibar etmeyin.Bu arada Şuanda açıkladığımız 2 isim dışında imza atılmadı,çok yanlış işler oluyor bunlar hakkında sert açıklamalar yapacağız"

Ledesma ya olursa daha cok sevinirim diyebilirim gerekn yere uygun bi oyuncu tabi Rosicky de sakatlanmıycagına garinti vericekse gelsin :) yani olur

O değilde , birde bunların üstüne Polak geliyormuş :D

Ne alaka hocam Defans ucuz forvet pahalı devirleri gecti artık suan barca piqueyi satılık listesine koysa en az 60 milyon € ister

Bu arada zenite transfer olmus.

30 yaşına merdiven dayamış adama 22 çok para,Pique hadi 23 yaşında ona itirazım yok.Kaldıki o senin yazdığın rakamın yarısına belki satılır.

30 yaşına merdiven dayamış adama 22 çok para,Pique hadi 23 yaşında ona itirazım yok.Kaldıki o senin yazdığın rakamın yarısına belki satılır.

Yok be hocam bruno 28-29 yasında he cok para vermişler orda hem fikirizde ben suna karsıyım defansa bu kadar verilirmi mantıgına ondan yani zaten bu kadar para vermese portoda bırakmazdı demekki brunoyada iyi para verdilerki adam zenite gitti

ledesmanin gelmesine cok sevindim tam bize gereken adam ! rosicky zaten beli dortmunda oynarken büyük hayranlikla bakardim maclarina ! cok efendi birisi keita gibi jo gibi yamuk degil ! eger harbiden geldi ise bu ikili ozaman a.sezgin icin neler diyecek bazi arkadaslar ?! :lol: :D

------------------emirhan------------------

sabri----------neill-----servet--------h.balta

--------------cana---ledesma------------

-----------------rosicky--------------------

pino-------------------------------------arda

------------------baros------------------------

:eek::eek::eek:

scoutgs

"Transfer bedelleri Hakkında bilgi veririz,diğerlerine itibar etmeyin.Bu arada Şuanda açıkladığımız 2 isim dışında imza atılmadı,çok yanlış işler oluyor bunlar hakkında sert açıklamalar yapacağız"

Diğer sitede Altidore'la da anlaşıldı diyor. Birkaç güne kadar o da belli olur herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt